СОУ Отец Паисий
Начало
Търсене
Форуми
Галерия
В. разходка
Директор: direktor_atanasov@mail.bg
На електронния адрес krasi_dg_k@abv.bg може да
изпращате сигнали, жалби и
анонимни съобщения.
Електронен дневник
Разширено търсене

Меню

Брояч

ПРИЕМ 2014/2015 година! ЕЛАТЕ ПРИ НАС!
koordinator на 10.06.2014 - 16:09 Отпечатай

МАЛКИТЕ ТЕНИСИСТИ
Ученици от СОУ "Отец Паисий", посещаващи СИП тенис, организирани от тенис клуб "Орфей" град Кърджали посетиха Люлебургаз ( Турция). Децата и техните родители, водени от г-н Христо Чобанов, бяха специално поканени от турския треньор по тенис Енвер Ордукая. Дългогодишно приятелство свързва двамата спортни деятели, още когато Енвер работи в Текирдаг. След пенсионирането си г-н Ордукая създава тенис клуб в Люлебургаз.
Нашите малки спортисти бяха лично посрещнати от кмета на Люлебургаз г-н Емин Халебак. В чест на гостите бе организирано тържество, чиято програма включваше разходка из забележителностите на града и кулинарно пиршество.
Вторият ден се превърна в празник на спорта и неподправените детски игри, започнал с тенис турнир между децата от Кърджали и Люлебургаз, премивайки през скокове на батут, симулация на играта "Сървайвър" и плуване, за да завърши с разрязването на огромна торта.
С много топлина в сърцата, хубави емоции и красиви спомени децата очакват своите връстници от Люлебургаз да върнат визитата на 20 и 21 септември в Кърджали.
koordinator на 10.07.2014 - 18:52 Отпечатай

НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА РИСУНКА
НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА РИСУНКА
На 29 юни бяха обявени резултатите от проведения майски национален конкурс за рисунка на тема "ПОД ИГОТО – МОЯТ ПОГЛЕД КЪМ БЪЛГАРЩИНАТА", под патронажа на министъра на образованието и науката.
Конкурсът бе посветен на 120 годишнината от публикуването на романа Под игото като самостоятелно издание.
Целта на конкурса е да се популязира делото и творчеството на патриарха на българската литература.
Отличени с престижни места са: Миглена Каменова–5в клас, Петя Дамянова-9б клас, Добринка Митовска-9б клас, Виктор Табаков- 9в клас

Ирена Захариева

koordinator на 02.07.2014 - 11:42 Отпечатай

Марияна Бозакова с първо място в Босна и Херцеговина
РИСУНКИТЕ НА ПАИСИЕВЦИ ЩЕ КРАСЯТ ВЪЗСТАНОВЕНОТО УЧИЛИЩЕ В ГРАД КРЕПШИЧ
Преподавателката от СОУ "Отец Паисий" Марияна Бозакова участва в кампанията и се класира на І-во място в бягането на 10 км в група W 45, като дари допълнително такса за участие в подкрепа на благородната каузата за възстановяването на домове и училища в Босна и Херцеговина.
Лекоатлетката отнесе рисунки на ученици от СОУ "Отец Паисий", които ще бъдат поставени по стените на възстановяващото се училището в Крепшич, близо до Бръчко, напълно разрушено от придошлите води, в знак на съпричастност и сърдечност към болката на бедстващите.
Нашата участничка сподели: "Най-силно впечатление ми направи доброволният труд на стотиците ученици, които се включиха в хуманитарната мисия. И както някои се изразиха, нашите рисунки са едно особено докосване на учениците от Кърджали до връстниците им в Босна".
5000 бегачи от всички възрастови групи се състезаваха в най-различни дестинации. Спортното събитие се провежда за ХVІІІ – ти път, по случай Vidovdan Day - Saint Vitus Day, който е най-големият празник за страната. Надпреварата, състояла се в град Бръчко, бе изцяло с хуманитарен характер, като всички доброволно събрани приходи бяха предоставени на нуждаещите се деца от Босна и Херцеговина. Град Бръчко е разположен на десния бряг на река Сава и районът е с най-големи трагични последствия от потопа.
koordinator на 30.06.2014 - 17:31 Отпечатай

Изпращане на абитуриентите от Випуск 2014 година - юбилеен
СОУ "ОТЕЦ ПАИСИЙ" ИЗПРАТИ СВОЯ ЮБИЛЕЕН ВИПУСК
В красивия юнски ден училището е украсено с шарени балони и цветя. Следобедът на 25 юни 2014 е щастлив миг за юбилейния випуск абитуриенти. Те получават Диплом за завършено средно образование.
В приветствените думи на г-н Атанасов, директор на СОУ „ Отец Паисий“, звучи гордост постигнатите успехи на учениците в национални форуми, високи резултати от ДЗИ и отличните дипломи на половината от зрелостниците.
Скъпи гости на тържеството са представители на Техническия университет София. Вече 14 години процъфтява сътрудничеството между училището и най-големия висш инженерен университет. За четиринадесети път комисия с председател проф.д.т.н. инж. Георги Славчев Михов – заместник – ректор по учебна дейност, качество и акредитация и г-жа Евтимия Кочемидова връчват Диплом за професионална квалификация на Паисиевци.
Приятно настроение витае сред всички с музикалните изпълнения на Вера Бурмова, Илия Ташев,Тодор Павлов от оркестър "Emotion"
С пожелания за здраве и щастие юбилейното ято Паисиевци отлетя.

Венета Филипова


koordinator на 26.06.2014 - 15:01 Отпечатай

-
100 годишнина!

СУН
СДРУЖЕНИЕ УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО " ОТЕЦ ПАИСИЙ" - ГРАД КЪРДЖАЛИ
IBAN - BG 93 SOMB 9130 104 24 66 801
BIC - SOMBBGSF БАНКА - ОБЩИНСКА БАНКА АД финансов офис Кърджали

Вход
Потребител

Парола

Запомни ме



Забравена парола? Забравена парола?

Случайни снимки
Всички снимки: 2150








Виртуална разходка | Резултати от състезания и олимпиади | Форуми |
Потребители: 6
© 2007-2009, Paisii-kardjali.com. Powered by PHP-Fusion © 2002 - 2009 by Nick Jones. Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3. ИТ новини