СОУ Отец Паисий
Начало
Търсене
Форуми
Галерия
В. разходка
Сигнали и жалби може да изпращате на direktor_atanasov@mail.bg
Електронен дневник
Разширено търсене

МенюЕ-вестник

Брояч

ДИМИТЪР СТЕФАНОВ - ПОБЕДИТЕЛ
ДИМИТЪР СТЕФАНОВ ОТ „ПАИСИЙ“ ПОБЕДИТЕЛ В V ЕВРОПЕЙСКИ КОНКУРС ЗА ДЕТСКА ПЕСЕН „ЗЛАТНИ ИСКРИ“
Аз съм стих, а ти си музика!
Звучи в душата ми, а тя мечтае!
Светослав Иванов
На 30 юни от 19.30 ч. в музей Римски терми, град Варна се проведе V Европейски фестивал "Златни искри". Фестивалът включва международен конкурс за песен и международен конкурс за деца- вокалисти. Целта на песенния конкурс е да представи нови солови композиции за деца между 6 и 15 години, създадени до една година назад към датата на конкурса. Фестивалът е член на WAFA (World Association of Festival&Artists), а негов организатор е фондация „Откритие“ със съдействието на Министерство на културата на Република България.
Деца от България, Русия, Великобритания, Азербайджан и Украйна, представиха 17 нови песни. Сред тях след оспорвана конкуренция селекционната комисия отличи изпълнението на Димитър Желязков Стефанов – ученик от V Б клас на СУ „Отец Паисий“. Песента на Димитър е авторска, носи името „Те не знаят“ и е по текст на Христина Мачикян и музика на Митко Ганев. Вокален педагог на победителя е Тавит Мачикян, а училищен музикален педагог - г-жа Евгения Пейкова.
Това е победа не само за Димитър и неговите ръководители. Това е победа за град Кърджали.
Поздравления!
koordinator на 05.07.2017 - 16:50 Отпечатай

ПОКАНА

Ръководството на СУ "Отец Паисий" кани членовете на Обществения съвет на заседание, което ще се проведе 5 юли (сряда) от 17.30 часа в актова зала.

Директор: Златко Атанасов

koordinator на 30.06.2017 - 11:20 Отпечатай

Победители в Национално състезание "Четящо кенгуру"
Паисиевци - победители в Национално състезание "Четящо кенгуру"
Четенето е творчество, истински неподправен процес, чрез който разбираме по-добре света и хората около нас и по-важното: преоткриваме и осъзнаваме самите себе си.
С победата си в Национално състезание “ЧЕТЯЩО КЕНГУРУ" (състезание по български език) паисиевци отново изявиха своите отлични умения за четене с разбиране – ловко боравене с разнородни информационни източници, бързо осмисляне на казаното в даден текст.
koordinator на 26.06.2017 - 16:27 Отпечатай

Покана до застрахователните компании
koordinator на 26.06.2017 - 08:36 Отпечатай

Поздравления за SATBDS "Роботика за България"!
Поздравления за екипа на СУ "Отец Паисий" SATBDS "Роботика за България"!
Знаещи! Можещи! Успяващи!
Програмата за обучение "Роботика за България" се организира по идея и инициатива на SAP и в партньорство с ФРГИ. Отборите са създадени съгласно концепцията на международното състезание за ученици FIRST LEGO League.
Отборът на СУ "Отец Паисий" е избран да участва във фестивала "Роботика за България" 2017 след предварителна селекция измежду всички над 50 отбора, включени в програмата и е сред отличилите се проектни екипи.
Над 120 ученици в 24 отбора от 15 града в страната - будни деца и учители от българските училища, научили много през годината, демонстрират как се развиват технологиите и знанието, наравно с екипен дух и научно-изследователска работа.
Фестивалът "Роботика за България" 2017 е с партньорството на SEG - We do much more и София Тех Парк, като събитието се провежда в сградата за технологични иновации - Експериментариум.
Екипът на СУ "Отец Паисий" SATBDS "Роботика за България" спечели и наградата на журито.
Страхотни сте!
koordinator на 21.06.2017 - 10:57 Отпечатай

ПРИЕМ 2017/2018-
100 годишнина!

СУН
СДРУЖЕНИЕ УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО " ОТЕЦ ПАИСИЙ" - ГРАД КЪРДЖАЛИ
IBAN - BG 93 SOMB 9130 104 24 66 801
BIC - SOMBBGSF БАНКА - ОБЩИНСКА БАНКА АД финансов офис Кърджали

Вход
Потребител

Парола

Запомни меЗабравена парола? Забравена парола?

Случайни снимки
Всички снимки: 2150
Виртуална разходка | Резултати от състезания и олимпиади |
Потребители: 7
© 2007-2009, Paisii-kardjali.com. Powered by PHP-Fusion © 2002 - 2009 by Nick Jones. Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3. ИТ новини