СОУ Отец Паисий
Начало
Търсене
Форуми
Галерия
В. разходка
Сигнали и жалби може да изпращате на direktor_atanasov@mail.bg
Електронен дневник
Разширено търсене

Меню

Е-вестник

Брояч

Прием 2016-2017 учебна година
Рекламен вестник "Паисиевци"

Прием I-ви клас
За повече информация за прием I-ви клас вижте тук


Прием след 7 и 8 клас клас


koordinator на 17.02.2016 - 12:17 Отпечатай

Можем да броим, можем да четем
Можем да броим, можем да четем

Дни преди светлия празник Великден в СОУ "Отец Паисий" първокласниците на г-жа Славейка Бойдева и възпитателка Веселина Профирова Кинева направиха прекрасен открит урок пред родители и учители.
Да, те знаят вече да четат! Показаха най-прекрасното умение на човека - да записва своето знание, своята фантазия и поуките от живота, за да бъде извисен.
Малките ученици активно и старателно участваха в урока чрез правилни отговори, стихове и решаване на тестови задачи. Учителката им умело ги водеше в света на словото с помощта на интерактивни средства и други съвременни методически похвати.
Урокът се превърна в празник на българската азбука, в славослов на светите братя Кирил и Методий, в прослава на ученолюбието.
Госпожа Славейка Бойдева за пореден път доказа педагогическото си майсторство и любовта към децата- основа на нейната учителска мисия.

Венета Филипова

koordinator на 04.05.2016 - 15:47 Отпечатай

Успех на Дончо Янев
Десетокласникът Дончо Янев от СОУ "Отец Паисий" е приет за студент в Европейско висше училище по икономика и мениджмънт

Вчера, часът по български език и литература, с преподавател г-жа Биянка Тенчева от СОУ "Отец Паисий", се превърна в празник на словото.
Класната стая на 10 а клас се изпълни с позитивна и неподправена емоция, която бе породена от прекрасната новина, че Дончо Янев е приет за студент в Европейското висше училище по икономика и мениджмът, град София или филиал Пловдив.
Ето какво гласи писмото от Доц. д-р Цветан Коцев, Ректор на висшето учебно заведение: "Честито! Вие сте приет за студент в Европейското висше училище по икономика и мениджмънт - най-модерното висше бизнес училище в България! Авторитетното конкурсно жури оцени всички есета. Вашето есе получи висока оценка по критериите оригиналност и езиков стил. Предоставяме Ви специална награда: имате привилегията да изберете обучение в една от четирите бакалавърски програми в ЕВУИМ: Бизнес мениджмънт, Финанси и счетоводство, Мениджмънт в туризма, Маркетинг и продажби;"
Есето, с което Дончо впечатли журито е продиктувано от истинската му и неподправена обич към България. Ето един малък абзац от откровенията, които той споделя:
"Искам да живея в една здрава и силна държава. За мен, Родината означава всичко. Не си представям да оставя България и да тръгна да търся богатство и престиж в някакви си чужди страни. Това ще бъде бягство, предателство, обида. Да напуснеш Pодината е равно да се откажеш от майка си и да си потърсиш друга."
Гордеем се с теб, мило момче! Продължавай все така напред и нагоре!

koordinator на 28.04.2016 - 15:30 Отпечатай

Нели отново на първо място
Нели от 10 б клас е на първо място в конкурса за рисунка "Родопски багри"

Нашата млада и много талантлива художничка Нели Василева отново ни зарадва с победата си в конкруса "Родопски багри".
Нели бе отличена сред 220 творби на ученици във втория Областен конкурс за деца на Обединения детски комплекс (ОДК), посветен на големия кърджалийски художник Джемал Емурлов – Джими, напуснал ни преди две години.
Нели Василева рисува от малка, но от скоро изпраща свои творби в различни конкурси.Г-н Иван Стойчев я напъства и окуража да покаже рисунките си пред публика. Още с първите си участия, скромната десетокласничка, ни зарадва с две първи места.
Честито, Нели! Очакваме с нетърпение твоите произведения!
koordinator на 28.04.2016 - 15:19 Отпечатай

Нели Василева спечели наградата на eTwinning България
Нели Василева от СОУ "Отец Паисий" спечели наградата на eTwinning България

Изкуството е нaчин дa преоткриеш себе си и дa нaмериш път към другите. То стопля, дaрявa, сътворявa добро!
Националното звено за координация на дейност eTwinning България избра победителите в Конкурса за ученическа рисунка за лого на новините на www.etwinning.hrdc.bg.
Сред спечелилите е и тaлaнтливaтa Нели Христова Василева нa 16 години, ученичка от СОУ "Отец Паисий", гр. Кърджали. Нейна рисунка ще бъде използвана за лого на новините на eTwinning България през настоящата година. Освен това печели участие в ежегодния ученически еко лагер през 2016 г., организиран от Център за развитие на човешките ресурси.
Честито,Нели!
Звезделина Гечева – преподавател по БЕЛ в СОУ "Отец Паисий"

koordinator на 26.04.2016 - 09:51 Отпечатай

-
100 годишнина!

СУН
СДРУЖЕНИЕ УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО " ОТЕЦ ПАИСИЙ" - ГРАД КЪРДЖАЛИ
IBAN - BG 93 SOMB 9130 104 24 66 801
BIC - SOMBBGSF БАНКА - ОБЩИНСКА БАНКА АД финансов офис Кърджали

Вход
Потребител

Парола

Запомни меЗабравена парола? Забравена парола?

Случайни снимки
Всички снимки: 2150
Виртуална разходка | Резултати от състезания и олимпиади | Форуми |
Потребители: 7
© 2007-2009, Paisii-kardjali.com. Powered by PHP-Fusion © 2002 - 2009 by Nick Jones. Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3. ИТ новини