СОУ Отец Паисий
Начало
Търсене
Форуми
Галерия
В. разходка
Директор: direktor_atanasov@mail.bg
На електронния адрес krasi_dg_k@abv.bg може да
изпращате сигнали, жалби и
анонимни съобщения.
Електронен дневник
Разширено търсене

Меню

Брояч

Успешна 2014/2015 учебна година
П о з д р а в л е н и е
Честит първи учебен ден, скъпи ученици, уважаеми колеги!
Честит празник! Добре дошли!
През този есенен ден, ние се събираме, за да изживеем един от най-красивите и незабравими мигове в живота – пристъпването на училищния праг!
Започна новата учебна 2014/2015 година, с нови надежди, с нови мечти!
Вече 101 години, нашето училище е пример за това, как традициите и отговорността, знанието и духовността, възпитават поколения паисиевци да бъдат творци, да бъдат отзивчиви и отговорни към себе си, към своя народ. Да бъдат достойни хора и достойни граждани на света!
Ние, вашите преподаватели, ви очакваме с много любов и грижа. За нас, учителите, за които работата е призвание и човешка мисия, се ангажираме с обучението и развитието ви.
Добре дошли на всички - ученици, родители и приятели на нашето училище! Радваме се, приемаме и отговаряме с желание на всяка проява на приятелство и добронамереност! Вратите са широко отворени за всеки, за когото знанието, творчеството и толерантността са не просто думи, а житейски избор и израз на активна гражданска позиция!
Честита нова учебна година!
Разгледайте откриването: тук
koordinator на 17.09.2014 - 17:04 Отпечатай

ПРЕДАЙ НАТАТЪК ДОБРОТАТА!
Скъпи ученици, уважаеми родители,
Тържественото откриване на учебната 2014/2015 година ще се състои
на 15.09. 2014 г. от 9.00 часа в двора на СОУ „ Отец Паисий“-град Кърджали.
Първият учебен ден е празник за всички нас.
На 15 септември училището ще отвори врати, за да посрещне своите възпитаници, изпълнени с надежда, обич и вяра.
На 15 септември някъде в Мизия или Варна ще има домове и унили детски личица, изпълнени с тревога за предстоящите тежки зимни дни.
Учителите и служителите от СОУ „ Отец Паисий“ се присъединяваме към призива на колегите си от СОУ „Сава Доброплодни”- гр. Шумен, и се обръщаме към всички наши възпитаници и техните родители с молба да внесат на 15.септември в дарителската кутия, която ще се намира на входа на училището, средствата които биха предвидили за цветя.
Надяваме се да обеденим своите услия и да подпомогнем повече български семейства.
Паисиевци винаги са били съпричастни към страданието на хората в беда.
Знаем, че заедно можем много!
mert на 13.09.2014 - 21:12 Отпечатай

Най-добрите информатици на среща в СОУ "Отец Паисий"
В първите дни на септември,преди откриването на новата учебна година, в СОУ "Отец Паисий" ще се проведе национална лагер-школа по информатика.
Училището ще посрещне 26 от най-изявените учители на България, които ще гостуват на СОУ "Отец Паисий", заедно със своите 65 талантливи ученици, за да ги поведат на пътешествие в областта на информатиката. Шестте компютърни лаборатории на училището са готови да поберат жадните за знания момчета и момичета.
В продължение на една седмица училище "Отец Паисий" ще бъде национален център за обучение и състезания,съчетани с интересни занимания, игри, спорт и екскурзии. В школата са включени само най-добрите ученици на страната от Vl до Хll клас, определени от национална комисия и класирани в националната ранглиста по информатика.
Училището се е подготвило да посрещне участниците в лагер-школата от София, Пловдив, Варна, Русе, Благоевград, Габрово, Плевен, Хасково, Шумен, Ямбол, Свиленград и Кърджали.
За гостите на града и училището ни е предвидена опознавателна и развлекателна програма.
Пожелаваме ползотворна работа на всички информатици!
lyubolp на 04.09.2014 - 19:13 Отпечатай

НАЦИОНАЛНА ЛАГЕР-ШКОЛА ПО ИНФОРМАТИКА
НАЦИОНАЛНА ЛАГЕР-ШКОЛА ПО ИНФОРМАТИКА ЗА УЧЕНИЦИ ОТ 6 ДО 10 КЛАС
От 5 до 11 септември 2014 г. в СОУ "Отец Паисий" град Кърджали ще се проведе национална лагер-школа по информатика за подготовка на ученици от 6 до 10 клас, които са показали най-добри резултати според националната ранглиста.
koordinator на 03.09.2014 - 23:03 | 0 Коментари | Отпечатай

МАЛКИТЕ ТЕНИСИСТИ
Ученици от СОУ "Отец Паисий", посещаващи СИП тенис, организирани от тенис клуб "Орфей" град Кърджали посетиха Люлебургаз ( Турция). Децата и техните родители, водени от г-н Христо Чобанов, бяха специално поканени от турския треньор по тенис Енвер Ордукая. Дългогодишно приятелство свързва двамата спортни деятели, още когато Енвер работи в Текирдаг. След пенсионирането си г-н Ордукая създава тенис клуб в Люлебургаз.
Нашите малки спортисти бяха лично посрещнати от кмета на Люлебургаз г-н Емин Халебак. В чест на гостите бе организирано тържество, чиято програма включваше разходка из забележителностите на града и кулинарно пиршество.
Вторият ден се превърна в празник на спорта и неподправените детски игри, започнал с тенис турнир между децата от Кърджали и Люлебургаз, премивайки през скокове на батут, симулация на играта "Сървайвър" и плуване, за да завърши с разрязването на огромна торта.
С много топлина в сърцата, хубави емоции и красиви спомени децата очакват своите връстници от Люлебургаз да върнат визитата на 20 и 21 септември в Кърджали.
koordinator на 10.07.2014 - 18:52 Отпечатай

-
100 годишнина!

СУН
СДРУЖЕНИЕ УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО " ОТЕЦ ПАИСИЙ" - ГРАД КЪРДЖАЛИ
IBAN - BG 93 SOMB 9130 104 24 66 801
BIC - SOMBBGSF БАНКА - ОБЩИНСКА БАНКА АД финансов офис Кърджали

Вход
Потребител

Парола

Запомни меЗабравена парола? Забравена парола?

Случайни снимки
Всички снимки: 2150
Виртуална разходка | Резултати от състезания и олимпиади | Форуми |
Потребители: 6
© 2007-2009, Paisii-kardjali.com. Powered by PHP-Fusion © 2002 - 2009 by Nick Jones. Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3. ИТ новини