СОУ Отец Паисий
Начало
Търсене
Форуми
Галерия
В. разходка
Електронен дневник
Разширено търсене

Меню

Е-вестник

Educational Partner
Асоциация на Кеймбридж училищата в България

Класирани творби във Фотоконкурс „Празниците в снимки“

Класирани творби във Фотоконкурс „Празниците в снимки“ - 2023 година

Награждаване: 02.06.2023 г. от 14:30 ч. в СУ „Отец Паисий“, гр. Кърджали - Втора компютърна зала
koordinator на 31.05.2023 - 12:08 | 0 Коментари | Отпечатай

ПРИЗНАНИЕ И НАГРАДИ ЗА ИЗЯВЕНИ УЧЕНИЦИ И УЧИТЕЛИ ОТ СУ „ОТЕЦ ПАИСИЙ“

ПРИЗНАНИЕ И НАГРАДИ ЗА ИЗЯВЕНИ УЧЕНИЦИ И УЧИТЕЛИ ОТ   СУ „ОТЕЦ ПАИСИЙ“

Заслужено признание получиха паисиевците, представили достойно училището през настоящата учебна година в национални и международни форуми, конференции, състезания и конкурси.
В навечерието на Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност - 24 май, зрелостничката Мария Павлова, носител и на стипендията на "Ротари клуб" - град Кърджали за 2023 г., десетокласничката Неше Юсеин, осмокласниците Никола  Мингов и Габриела Янкова, четвъртокласничката Деяна Христова и учителите Атанаска Мишонова, Елена Михайлова и Снежана Василева бяха отличени от областния управител Даниел Делчев с грамоти и предметни награди. Наградите се връчват ежегодно за постигнати високи резултати и достойно представяне на област Кърджали.

Учителите Звезделина Гечева и Атанаска Мишонова станаха носители на почетното отличие "Неофит Рилски", което се присъжда ежегодно от Министерството на образованието и науката за дългогодишна, цялостна професионална трудова дейност в системата на предучилищното и училищното образование.

За висок професионализъм и доказани успехи в сферата на образованието с грамота и плакет бяха отличени на специална церемония, организирана от община Кърджали, учителите Евгения Пейкова, Мария Влахова, Маргарита Стоева и Десислава Бодурова.   Дванадесетокласниците Атанас Янков и Злати Каменов също бяха наградени - Атанас получи от община Кърджали специална стипендия „Кърджали”,  грамота и  плакет  за най- изявен абитуриент за 2023 година, а Злати получи наградата на фондация „Хюсние Кяшиф“. Кметът Хасан Азис връчи грамоти и  награди за достойното  представяне на Община Кърджали на национални и международни конкурси, олимпиади, състезания и фестивали и на паисиевците Даниел Солучков – 3. клас,  Онур Сали – 4. клас, Георги  Гечев – 7. клас, Георги Миленов Димитров от 8. клас,  Рефик Тефик от 11. клас; Алисия  Сарова от 12. клас.

Поздравяваме отличените учители и ученици на „Паисий“, благодарим им за достойното представяне на училището и им пожелаваме да бъдат все така всеотдайни и успешни!        
koordinator на 29.05.2023 - 16:56 | 0 Коментари | Отпечатай

Ученическият екип на „Паисий“ за оказване на първа помощ

Ученическият екип на „Паисий“ за оказване на първа помощ е най -добър в областта

По традиция през година Българският младежки  Червен кръст провежда Национално състезание на ученическите екипи по първа помощ, което има за цел да провери уменията на състезателите за оказване на първа долекарска помощ. Областният кръг на надпреварата се проведе на 19.05 в Дома за стари хора - Кърджали. СУ "Отец Паисий" бе представено от два отбора - победителите в Областното състезание "Защита на населението при бедствия, пожари и извънредни ситуации "  от 7. г клас. Калоян Калоянов, Мартин Узунов и Недялко Янчев и лидерът им Божана Миткова се представиха отлично и завоюваха първото място с убедителна победа. Вторият обор от бъдещи победители бе в състав Диана Кюлханова от  6.а клас, Виктория Димитрова от 6.г клас, Ангел Ангелов от 7.а и лидерът им Йоана Кьосева от 7.б. И двата отбора бяха водени от ментора си Веселина Кючукова.
Отборът победител ще представи област Кърджали на Националното състезание по УЕПП, което ще се проведе в периода 9. 06. - 11. 06. 2023 г. в с. Долни Лозен, Софийска област. Да пожелаем на седмокласниците да завоюват поредното престижно място! И да продължават да дават поводи за гордост на своите съученици, учители и родители! Пожелаваме им   отлично представяне  и на изпитите на НВО, които им предстоят също през  месец юни!


koordinator на 29.05.2023 - 16:39 | 0 Коментари | Отпечатай

МАТЕМАТИЧЕСКИЯ ТУРНИР НА ВЕЛИКОТЪРНОВСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ ЗА УЧЕНИЦИ

Математическите знания отвориха вратите на ВТУ за гимназист от „Паисий“


Ученикът от СУ „Отец Паисий“ Рефик Тефик бе отличен в Математическия  турнир на Великотърновския университет за ученици от 11. и 12. клас. Подготвен от учителя си по математика Фанка Митева, единадесетокласникът се представи достойно и получи удостоверение, с което се признава оценката му от надпреварата за резултат от конкурсен изпит за кандидатстване в бакалавърските образователни програми Софтуерно инженерство, Информатика, Компютърни науки, Информационно брокерство и дигитални медии, Педагогика на обучението по математика и информатика и Приложна математика. Получената оценка има валидност две години., включително годината на издаване.
Поздравяваме Рефик и му пожелаваме още много успехи!
koordinator на 29.05.2023 - 16:33 | 0 Коментари | Отпечатай

„ЗАСАДИ ЦВЕТЕ – СЪТВОРИ КРАСОТА“!
koordinator на 10.05.2023 - 21:36 | 0 Коментари | Отпечатай

108 ГОДИНИ-
108 годишнина!

СУН
СДРУЖЕНИЕ УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО " ОТЕЦ ПАИСИЙ" - ГРАД КЪРДЖАЛИ
IBAN - BG 93 SOMB 9130 104 24 66 801
BIC - SOMBBGSF БАНКА - ОБЩИНСКА БАНКА АД финансов офис Кърджали

Вход
Потребител

Парола

Запомни меЗабравена парола? Забравена парола?

Случайни снимки
Всички снимки: 2150
Виртуална разходка | Резултати от олимпиади и състезания |
Потребители: 7
© 2007-2009, Paisii-kardjali.com. Powered by PHP-Fusion © 2002 - 2009 by Nick Jones. Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3. ИТ новини