СОУ Отец Паисий
Начало
Търсене
Форуми
Галерия
В. разходка
Електронен дневник
Разширено търсене

Меню

Е-вестник

ЗАРАЗАТА ОТ НОВИЯ КОРОНАВИРУС


ЗАПОВЕД ЗА ПРЕВЕНЦИЯ И НЕДОПУСКАНЕ РАЗПРОСТРАНЯВАНЕ НА ЗАРАЗАТА ОТ НОВИЯ КОРОНАВИРУС


НАСОКИ ЗА ПРЕВЕНЦИЯ НА ЗАБОЛЯВАНИЯТА ОТ ОРЗ


ПРИЛОЖЕНИЕ №1


ПРЕДПАЗЕТЕ СЕБЕ СИ И ОКОЛНИТЕ ОТ ЗАБОЛЯВАНЕ
СПРЕТЕ РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА МИКРОБИkoordinator на 26.02.2020 - 22:27 Отпечатай

ГРИПНА ВАКАНЦИЯ


koordinator на 24.01.2020 - 17:12 | 0 Коментари | Отпечатай

ВАЖНО!


На 6.01.2020 г. всички ученици са в училищата, където са разпределени по заповедта на кмета!koordinator на 04.01.2020 - 19:32 | 0 Коментари | Отпечатай

ЧЕСТИТА КОЛЕДА И УСПЕШНА НОВА 2020 ГОДИНА!


koordinator на 25.12.2019 - 15:53 | 0 Коментари | Отпечатай

ДОБРОТО СТОПЛЯ, ПРЕЧИСТВА, ЛЕКУВА...
ДОБРОТО СТОПЛЯ, ПРЕЧИСТВА, ЛЕКУВА...

Благотворителността не се нуждае от публичност. Сама по себе си тя е ценност и за този, който дарява, и за този, който получава... Помощта и благодарността си подават ръка и в това се крие магията на добротворството. Когато доброто е кауза, подета от деца, жестът да дариш на някого в нужда превръща детските светли помисли в жив дар. Това е единствената причина да отразим благотворителните инициативи на паисиевци в навечерието на коледните празници. Добрите дела трябва да бъдат споделяни, разпространявани, за да стават повече... Съвремието ни има нужда от такива!
Ето ги и тях:
"Да подарим надежда за Коледа" - 14-то издание на благотворителен коледен базар под патронажа на областния управител Никола Чанев:
- Второкласниците от СУ " Отец Паисий" се включиха в благотворителната кампания, като внесоха 721,70 лв. по дарителската сметка.
- Обединени под мотото "Вълшебна Коледа", подкрепяни от своите семейства, седмокласниците вложиха любов, сръчност и фантазия в приготвянето на домашни лакомства и... успяха - събраните средства са на стойност 927 лв.
- IX Б клас дари 305 лв.
- Малки и големи паисиевци в своите коледни работилници изработваха различни предмети, сувенири, картички, сурвачки, лакомства и предмети за бита, които дариха в подкрепа на каузата. Събраните от тях средства са на стойност 157 лв. Нашите деца подкрепиха шестгодишния Васил Търпанов от гр. Кърджали и тринадесетгодишната Мюрфе Юсеин от с. Бащино с пожеланието да бъдат здрави!
Учениците от IV А клас посетиха Дома за възрастни хора и зарадваха обитателите му с ръчно изработени коледни картички, а танцова група „Шарено герданче" представи програма, с която усмихна деня на хората от третата възраст, ползващи социални услуги.
Кампанията "Капачки за бъдеще", под мотото "Избирам да помогна", привлече и увлече паисиевци в творенето на добро. Събраните капачки бяха транспортирани до събирателен пункт в град Пловдив. Инициативата продължава...
Да... Доброто има много измерения... Но вложиш ли сърце, жар и душа в него, става безценно, защото пречиства, стопля, лекува...
Благодарим Ви, деца, за стореното добро!
Желаем Ви светли, споделени и хубави предстоящи празници!
Бъдете здрави!


koordinator на 25.12.2019 - 15:46 | 0 Коментари | Отпечатай

105 ГОДИНИ-
100 годишнина!

СУН
СДРУЖЕНИЕ УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО " ОТЕЦ ПАИСИЙ" - ГРАД КЪРДЖАЛИ
IBAN - BG 93 SOMB 9130 104 24 66 801
BIC - SOMBBGSF БАНКА - ОБЩИНСКА БАНКА АД финансов офис Кърджали

Вход
Потребител

Парола

Запомни меЗабравена парола? Забравена парола?

Случайни снимки
Всички снимки: 2150
Виртуална разходка | Резултати от състезания и олимпиади |
Потребители: 7
© 2007-2009, Paisii-kardjali.com. Powered by PHP-Fusion © 2002 - 2009 by Nick Jones. Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3. ИТ новини