СОУ Отец Паисий
Начало
Търсене
Форуми
Галерия
В. разходка
Електронен дневник
Разширено търсене

Меню

Е-вестник

ДОСТОЙНИ ПАИСИЕВЦИ В НАЦИОНАЛЕН КРЪГ „КЛЮЧЪТ НА МУЗИКАТА“

Традиционно възпитаници на СУ „Отец Паисий“ участват в Националното състезание „Ключът на музиката“, организирано от МОН. Съревнованието дава възможност на учениците да демонстрират знания и умения от учебното съдържание по музика, като същевременно се оценяват и проявени творчески способности.
През месец февруари талантливи паисиевци се представиха блестящо в Областния кръг на музикалното състезание и завоюваха призови места:
Георги Светославов Гечев - VA клас, I място;
Габриела Пламенова Янкова - VIВ клас, III място;
Алмира Ибрахим Емин - VIIA клас, II място;
Мария Георгиева Павлова - XA клас, I място.
Поради епидемичната обстановка Националният кръг на олимпиадата се проведе за първи път по областни региони. Учениците, подготвени от преподавателя по музика Евгения Пейкова, показаха високи резултати и за пореден път представиха достойно училището и града ни в музикалната надпревара. Безапелационно нашите възпитаници успяха да достигнат успешен финал и да дообогатят непрестанно растящата колекция от музикални награди на СУ „Отец Паисий“.
Директорът на училището – г-н Златко Атанасов – връчи на изявилите се таланти грамоти и плакети „Ключ сол“ с пожелание да бъдат здрави и все така мотивирани в музикалния си път.
Поздравяваме отличилите се паисиевци за дарованията, труда и отговорността им! Пожелаваме им с музиката, която носят в себе си, да изразяват красотата на душата си и… да споделят това вълшебство със света!


koordinator на 26.04.2021 - 14:25 Отпечатай

105 ГОДИНИ-
100 годишнина!

СУН
СДРУЖЕНИЕ УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО " ОТЕЦ ПАИСИЙ" - ГРАД КЪРДЖАЛИ
IBAN - BG 93 SOMB 9130 104 24 66 801
BIC - SOMBBGSF БАНКА - ОБЩИНСКА БАНКА АД финансов офис Кърджали

Вход
Потребител

Парола

Запомни меЗабравена парола? Забравена парола?

Случайни снимки
Всички снимки: 2150
Виртуална разходка | Резултати от олимпиади и състезания |
Потребители: 7
© 2007-2009, Paisii-kardjali.com. Powered by PHP-Fusion © 2002 - 2009 by Nick Jones. Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3. ИТ новини