СОУ Отец Паисий
Начало
Търсене
Форуми
Галерия
В. разходка
Електронен дневник
Разширено търсене

Меню

Е-вестник

Какво научихте
Освобождението на Кърджали

ВТОРО МЯСТО В БЪЛГАРИЯ ЗА СУ „ОТЕЦ ПАИСИЙ“
Изключителен успех на Националния кръг на състезание по компютърно моделиране демонстрира  Никола Димов от 4 в клас от СУ „Отец Паисий“ гр. Кърджали. Той бе  класиран на второ място сред  силната конкуренция на 50 ученици от цялата страна.

Никола се справи блестящо още на Областния кръг на състезанието, като демонстрира творчество, бързина и оригиналност при създаване на компютърна програма за решаване на конкретна задача със средствата на среда за визуално програмиране - в Scratch.

Достойно завоюваното второ място на Националния кръг го нарежда сред първите четвъртокласници в страната. Никола показа каква е формулата на успеха- труд, талант и амбиция, съчетани със знания, умения и съобразителност, които са нужни в света на технологиите. Заниманията с компютърно моделиране за него винаги са интересни, защото развиват алгоритмично и логическо мислене, показват умения за визуално програмиране и демонстрират креативност.

Класирането на четвъртокласника е признание и за неговия преподавател - г-жа Десислава Бодурова, която е изключително горда с отличния резултат, защото професионалните й усилия се реализират в успехите на нейните ученици.

Ръководството на СУ „Отец Паисий“ гр. Кърджали поздравява Никола Димов за блестящото представяне и  му пожелава здраве и  още много поводи за гордост!
koordinator на 24.03.2022 - 14:01 | 0 Коментари | Отпечатай

Коментари
Няма добавени коментари.

Напиши коментар
Моля влезте, за да коментирате.

Оценка
Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.

108 ГОДИНИ-
108 годишнина!

СУН
СДРУЖЕНИЕ УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО " ОТЕЦ ПАИСИЙ" - ГРАД КЪРДЖАЛИ
IBAN - BG 93 SOMB 9130 104 24 66 801
BIC - SOMBBGSF БАНКА - ОБЩИНСКА БАНКА АД финансов офис Кърджали

Вход
Потребител

Парола

Запомни меЗабравена парола? Забравена парола?

Случайни снимки
Всички снимки: 2150
Виртуална разходка | Резултати от олимпиади и състезания |
Потребители: 7
© 2007-2009, Paisii-kardjali.com. Powered by PHP-Fusion © 2002 - 2009 by Nick Jones. Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3. ИТ новини