СОУ Отец Паисий
Начало
Търсене
Форуми
Галерия
В. разходка
Електронен дневник
Разширено търсене

Меню

Е-вестник

НАЦИОНАЛНО УЧЕНИЧЕСКО СЪСТЕЗАНИЕ
На  29.04. 2022 г. се проведе областният кръг на Национално ученическо състезание „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации“ в ОДК - Кърджали. Организатор е Главна дирекция Пожарна безопасност и защита на населението със съдействието на  Министерство на образованието.
Възпитаниците на СУ „Отец Паисий“ представиха Община Кърджали, за която чест се пребориха с други 5  общински училища и се представиха традиционно най-добре! Днес те вдигнаха купата на победителите и в областния кръг и ще представят Област Кърджали на републиканското първенство, което ще се проведе през юни месец във Велико Търново. Отборът ни бе воден към победите и в двата кръга от своя капитан Калоян Калоянов в състав Божана и Теодора Миткови и Недялко Янчев, с ръководител Веселина Кючукова. На областния кръг паисиевци показаха не само най- добри теоретични знания на писмения тест, но също така бяха най-точни и прецизни в действията си в различните тренировъчни центрове. Макар и за първи път да им се налага да показват умения за реакция при пожар, земетресение и наводнение и оказване на помощ на пострадал – шестокласниците Калоян, Теодора, Божана и Недялко се представиха блестящо от общо  6 отбора - победители в общините Момчилград, Ардино, Крумовград , Джебел и Кирково. В състезанието участваха като доброволци към центъра за оказване на първа помощ Мартин Узунов и Стоян Халтъков, а Тунджай Тасим - капитан на вече порасналия отбор на общинските първенци от 2019 г.  също даде своя принос, съвети и добър пример към отличното ни представяне. Така паисиевци се оказаха най-мотивирани, отлично подготвени и задружни – което доведе и до победата им. Нека им пожелаем да покажат същия хъс за победа и на републиканския кръг от състезанието и да се представят блестящо отново!
Победа на областното състезание „Защита на населението“ – 29.04.2022 г.  в състав Божана, Теодора, Калоян, Недялко и Мартин с ръководителя си г-жа Веселина Кючукова.

Отборът победител на общинското състезание „Защита на населението“– 26.04.2022 – ОДК – гр. Кърджали в състав Стоян, Мартин, Недялко, Калоян, Божана и Теодора с ръководителя си г-жа Веселина Кючукова.

koordinator на 03.05.2022 - 13:10 | 0 Коментари | Отпечатай

Коментари
Няма добавени коментари.

Напиши коментар
Моля влезте, за да коментирате.

Оценка
Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.

108 ГОДИНИ-
108 годишнина!

СУН
СДРУЖЕНИЕ УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО " ОТЕЦ ПАИСИЙ" - ГРАД КЪРДЖАЛИ
IBAN - BG 93 SOMB 9130 104 24 66 801
BIC - SOMBBGSF БАНКА - ОБЩИНСКА БАНКА АД финансов офис Кърджали

Вход
Потребител

Парола

Запомни меЗабравена парола? Забравена парола?

Случайни снимки
Всички снимки: 2150
Виртуална разходка | Резултати от олимпиади и състезания |
Потребители: 7
© 2007-2009, Paisii-kardjali.com. Powered by PHP-Fusion © 2002 - 2009 by Nick Jones. Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3. ИТ новини