СОУ Отец Паисий
Начало
Търсене
Форуми
Галерия
В. разходка
Електронен дневник
Разширено търсене

Меню

Е-вестник

Educational Partner
Асоциация на Кеймбридж училищата в България

НАЙ- УСМИХНАТИЯТ КЛАС Е В СУ "ОТЕЦ ПАИСИЙ" – КЪРДЖАЛИ
Учениците от 5.г клас бяха отличени в най-големия Национален конкурс за усмивки "Най-усмихнат клас на България 2022- умни, творящи, можещи", организиран от сдружение "Усмивка". За девета  поредна година надпреварата  стартира от  10.10. до 20.11.2022г. с подкрепата на Община Бургас и в нея участваха класове от различни училища в страната. Конкурсът  се провежда в 6  категории. Паисиевци спечелиха грамота в IV – та категория – „Най- усмихната прогимназия“ 5-ти до 7-ми клас.
По традиция  всеки първи петък на октомври , преди да настъпи есента, се отбелязва Световният ден на усмивката. Негов основател, както и автор на популярното усмихнато жълто личице, е американският график Харви Бел, създал символа като част от рекламна кампания през  1963. Днес усмихнатото лице е един от популярните емотикони не само в Интернет, но и навсякъде в нашия живот.
Според Бел това трябва да бъде денят „посветен на доброто настроение и добрите дела“ и да преминава под мотото: „Направи добро. Помогни на някого да се усмихне.“
Бел смятал още, че това трябва да бъде ден, в който всеки да се усмихва и да дарява усмивки на околните. Датата е в началото на октомври, защото началото на есента определено има нужда от повече усмивки.
Поздравяваме учениците от 5.г клас и техният класен ръководител Мария Милушева и им  пожелаваме да бъдат все така усмихнати и  задружни!
koordinator на 21.12.2022 - 09:23 | 0 Коментари | Отпечатай

Коментари
Няма добавени коментари.

Напиши коментар
Моля влезте, за да коментирате.

Оценка
Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.

108 ГОДИНИ-
108 годишнина!

СУН
СДРУЖЕНИЕ УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО " ОТЕЦ ПАИСИЙ" - ГРАД КЪРДЖАЛИ
IBAN - BG 93 SOMB 9130 104 24 66 801
BIC - SOMBBGSF БАНКА - ОБЩИНСКА БАНКА АД финансов офис Кърджали

Вход
Потребител

Парола

Запомни меЗабравена парола? Забравена парола?

Случайни снимки
Всички снимки: 2150
Виртуална разходка | Резултати от олимпиади и състезания |
Потребители: 7
© 2007-2009, Paisii-kardjali.com. Powered by PHP-Fusion © 2002 - 2009 by Nick Jones. Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3. ИТ новини