СОУ Отец Паисий
Начало
Търсене
Форуми
Галерия
В. разходка
Електронен дневник
Разширено търсене

Меню

Е-вестник

Educational Partner
Асоциация на Кеймбридж училищата в България

Звънчетата на „Паисий“ с национално отличие

Звънчетата на „Паисий“ с национално отличие

Вокалната група "Звънче" и солистите Денис Еминов , Александрина Колева и Николая Караманолова се завърнаха с купа и диплом за 2-ро място от XVIII Национален фестивал за млади изпълнители на българска патриотична песен „Родолюбие“. Събитието се проведе на 22 и 23 април 2023 г. в град Панагюрище.  Включен в Националния календар за изяви по интереси на децата и учениците за учебната 2022/2023 г., фестивалът има за цел да развие родолюбиви чувства у децата на България, да издигне националното им самочувствие и самосъзнание, да популяризира българската песен с патриотична насоченост и да открие млади таланти в певческото изпълнителско изкуство.
Щастливата и горда Евгения Пейкова, ръководител на „Звънче“,  споделя: „Участници  от цяла България се състезаваха в различни категории - индивидуален изпълнител, вокален дует, вокално трио, вокални групи. Всички те бяха разделени в  четири възрастови групи.  Оценяваше ги жури в състав Мая Райкова, Хайгашод Агасян  и Теди Кацарова.  Триумфално бе представянето на нашите възпитаници! След изпълнението на конкурсните песни, поздравихме всички с песента на „Паисий“ - журито и публиката бурно ни аплодираха, развълнувахме ги истински! Поздравявам тези прекрасни, талантливи и всеотдайни момичета и момчета  от вокалната група! Благодаря им за достойното и отлично представяне на нашето училище и им пожелавам здраве и още много успехи в света на музиката!“.


koordinator на 29.04.2023 - 18:15 | 0 Коментари | Отпечатай

Коментари
Няма добавени коментари.

Напиши коментар
Моля влезте, за да коментирате.

Оценка
Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.

108 ГОДИНИ-
108 годишнина!

СУН
СДРУЖЕНИЕ УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО " ОТЕЦ ПАИСИЙ" - ГРАД КЪРДЖАЛИ
IBAN - BG 93 SOMB 9130 104 24 66 801
BIC - SOMBBGSF БАНКА - ОБЩИНСКА БАНКА АД финансов офис Кърджали

Вход
Потребител

Парола

Запомни меЗабравена парола? Забравена парола?

Случайни снимки
Всички снимки: 2150
Виртуална разходка | Олимпиади и състезания |
Потребители: 7
© 2007-2009, Paisii-kardjali.com. Powered by PHP-Fusion © 2002 - 2009 by Nick Jones. Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3. ИТ новини