СОУ Отец Паисий
Начало
Търсене
Форуми
Галерия
В. разходка
Електронен дневник
Разширено търсене

Меню

Е-вестник

Educational Partner
Асоциация на Кеймбридж училищата в България

УСПЕШНА УЧЕБНА 2023/2024 ГОДИНА!

ЗА 110 ПЪТ ЗАПЯ УЧИЛИЩНИЯТ ЗВЪНЕЦ НА „ПАИСИЙ“

С цветно и вълнуващо тържество започна 110-та учебна година в  Средно училище „Отец Паисий“ с природоматематическа насоченост,  гр. Кърджали. Най-старото училище в града отвори врати за своите 1357 ученици и 130 души колектив  и отново ги призова  за труд и упорство в усвояването и предаването на знания.
За новите паисиевци този момент бе изключително вълнуващ, за техните родители, класни ръководители и възпитатели също.   Четири  паралелки софтуерни и хардуерни науки с повече от 100 гимназисти и 150 първокласници прекрачиха прага на школото. По стара традиция най-малките паисиевци приеха „Златния ключ на знанието“ - второкласникът Кристиан, предавайки ключа на знанието, им пожела упорито да се учат и да сполучат , а Никола от 1. клас обеща и от името на своите съученици, че ще бъдат горди паисиевци.
Директорът Златко Атанасов  пожела на всички паисиевци  здрава и успешна учебна година:  „Да виждаме щастливи деца, усмихнати родители, да чувстваме, че нашите деца са в сигурни ръце, да сме убедени в любовта на учителите към децата ни. Да бъде мирна година! На добър час! " Приветствено слово отправи и Тунджай Шюкрю, заместник-кмет на Община Кърджали. Поздравителни адреси бяха получени от Ангелина Костова, началник на  РУО – Кърджали, и от кмета на града д-р Хасан Азис.
Вокална група „Звънче“ с ръководител Евгения Пейкова и състав „Шарено герданче“  с  хореограф Алексей Настев се погрижиха за празничното настроение на всички присъстващи.

koordinator на 17.09.2023 - 16:01 | 0 Коментари | Отпечатай

Коментари
Няма добавени коментари.

Напиши коментар
Моля влезте, за да коментирате.

Оценка
Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.

108 ГОДИНИ-
108 годишнина!

СУН
СДРУЖЕНИЕ УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО " ОТЕЦ ПАИСИЙ" - ГРАД КЪРДЖАЛИ
IBAN - BG 93 SOMB 9130 104 24 66 801
BIC - SOMBBGSF БАНКА - ОБЩИНСКА БАНКА АД финансов офис Кърджали

Вход
Потребител

Парола

Запомни меЗабравена парола? Забравена парола?

Случайни снимки
Всички снимки: 2150
Виртуална разходка | Олимпиади и състезания |
Потребители: 7
© 2007-2009, Paisii-kardjali.com. Powered by PHP-Fusion © 2002 - 2009 by Nick Jones. Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3. ИТ новини