СОУ Отец Паисий
Начало
Търсене
Форуми
Галерия
В. разходка
Електронен дневник
Разширено търсене

Меню

Е-вестник

Брояч

ПАИСИЕВЦИ С НОВ МОДЕРЕН ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР

ИСТОРИЯ С БЪДЕЩЕ:
ПАИСИЕВЦИ С НОВ МОДЕРЕН ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР В СТАРАТА СГРАДА НА УЧИЛИЩЕТО

Преди 100 години в града ни с 12 ученици, няколко чина, една черна дъска, една маса и една учителка започва живота си най-старото училище в Източните Родопи. Минават години, времето следва неумолимо своя ход и през настоящата 2017/2018 година учениците са 1219, а СУ „Отец Паисий“ е символ на авторитет, знания, напредък и сила. В името му са вплели традиции и новости, успехи, светове и пътища не едно поколения на Кърджали.
Днес училището е иновативно и съвременно, светът му е технологичен, многообразен, богат и модерното е на власт в училищното пространство.
След броени дни в СУ „Отец Паисий“ ще отвори врати и нов кабинетен център по чуждоезиково обучение в сградата на „Бизнес-инкубатора”. Със заповед на Кмета на община Кърджали първият етаж от старата сграда на училището е върната с безвъзмездно право на ползване на СУ „Отец Паисий”.
Предстои обособяването на езиков център, обзаведен със съвременно техническо оборудване, базиран на възможностите на информационните технологии, аудио - визуалната техника и новите образователни инструменти и техники. Паисиевци ще притежават нов учебен корпус и ще откриват многообразието на традиционното и на съвременното образование, съчетало модерно, уютно и дигитално обучение.


koordinator на 26.01.2018 - 07:46 | 0 Коментари | Отпечатай

Коментари
Няма добавени коментари.

Напиши коментар
Моля влезте, за да коментирате.

Оценка
Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.

104 ГОДИНИ-
100 годишнина!

СУН
СДРУЖЕНИЕ УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО " ОТЕЦ ПАИСИЙ" - ГРАД КЪРДЖАЛИ
IBAN - BG 93 SOMB 9130 104 24 66 801
BIC - SOMBBGSF БАНКА - ОБЩИНСКА БАНКА АД финансов офис Кърджали

Вход
Потребител

Парола

Запомни меЗабравена парола? Забравена парола?

Случайни снимки
Всички снимки: 2150
Виртуална разходка | Резултати от състезания и олимпиади |
Потребители: 7
© 2007-2009, Paisii-kardjali.com. Powered by PHP-Fusion © 2002 - 2009 by Nick Jones. Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3. ИТ новини