СОУ Отец Паисий
Начало
Търсене
Форуми
Галерия
В. разходка
Електронен дневник
Разширено търсене

Меню

Е-вестник

Брояч

ДА ПАЗИМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
ДА ПАЗИМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА: ДНЕС, УТРЕ И ВСЕКИ ДЕН

В дните от 10 до 22 април 2018 година Община Кърджали за пореден седемнадесети път се включва с различни прояви, свързани с по-чиста и здравословна околна среда, със съхраняване на живота на планетата.
Международната мрежа за отбелязване на Деня на Земята – 22 април стартира през 2017 г. с глобална кампания за повишаване на знанията и ограмотяване по въпросите за околната среда и климата до Деня на Земята през 2020 г. под мотото „Повишаване на знанията за околната среда и климата“. Застъпниците на Международната мрежа за Деня на Земята са се посветили на каузата всеки ученик по света да завърши средно образование като грамотен гражданин, с достатъчно знания по въпросите за околната среда и климата, готов да предприеме действия и да даде свой принос и подкрепа за положителна промяна. Тази цел не само дава възможност за огромен напредък, но е от критична важност и изключително наложителна.
Под традиционното мото "Кърджали - чист и красив" на 14.04.2018 г. паисиевци се включиха в международната кампания, посветена на честването на Деня на Земята - 22 април.
Петокласници и осмокласници с ръководители: г-жа Валентина Мингова, г-жа Галина Балабанова и г-жа Златка Колева получиха тениски, ръкавици и чували за отпадъци, почистиха училищния двор и прилежащите към него затревени площадки и кътове, посадиха няколко дръвчета. С участието си призоваха за по-чиста и по-здрава природна и училищна среда.
Ви за добрия пример, паисиевци!

koordinator на 16.04.2018 - 12:29 Отпечатай

104 ГОДИНИ-
100 годишнина!

СУН
СДРУЖЕНИЕ УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО " ОТЕЦ ПАИСИЙ" - ГРАД КЪРДЖАЛИ
IBAN - BG 93 SOMB 9130 104 24 66 801
BIC - SOMBBGSF БАНКА - ОБЩИНСКА БАНКА АД финансов офис Кърджали

Вход
Потребител

Парола

Запомни меЗабравена парола? Забравена парола?

Случайни снимки
Всички снимки: 2150
Виртуална разходка | Резултати от състезания и олимпиади |
Потребители: 7
© 2007-2009, Paisii-kardjali.com. Powered by PHP-Fusion © 2002 - 2009 by Nick Jones. Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3. ИТ новини