СОУ Отец Паисий
Начало
Търсене
Форуми
Галерия
В. разходка
Електронен дневник
Разширено търсене

Меню

Е-вестник

Брояч

ПАИСИЕВЦИ ПРЕДСТАВЯТ „СЪВРЕМЕННАТА ХИМИЯ“
ПАИСИЕВЦИ ПРЕДСТАВЯТ „СЪВРЕМЕННАТА ХИМИЯ“ В ЗАКЛЮЧИТЕЛEН ФОРУМ НА ДОБРИ ПРАКТИКИ ПО ПРОЕКТ „ТВОЯТ ЧАС“

На 02.10.2018 г. в Дома на културата в град Кърджали се проведе заключителeн Форум на добри практики за отчитане на резултатите и изпълнението на целите по проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности - Твоят час", съфинансиран от Европейските структурни и инвестиционни фондове чрез Оперативна програма ”Наука и образование за интелигентен растеж”.
Учениците от 12Б клас Георги Дичев, Кирил Добрев и Михаела Фотева от СУ “Отец Паисий“ презентираха своя интересен проект “Съвременната химия“ и разкриха моменти от обучителната проектна работа, свързани с посещения и практически дейности в Трансграничен изследователски център “Околна среда и здраве“, Пречиствателна станция, Гражданска защита, Пожарна безопасност и защита на населението, Агроаптека, Аптека, Цех за закуски, Цех за сладкарски изделия и др.
С естествено поведение и много добри презентаторски умения водещите Михаела, Георги и Кирил създадоха непринудена атмосфера и споделиха с присъстващите как заниманията по проекта осмислят свободното им време, провокират допълнителен интерес у тях и развиват творческия им потенциал.
На събитието присъстваха г-н Гроздан Колев – началник на РУО Кърджали, експерти от София, членове на Съвета по проекта, педагози и представители на местната общественост. Показаните знания и умения и начинът на поднасяне на информацията впечатлиха присъстващите на изявата.
Към нашите участници и техния ръководител - г-жа Галина Балабанова - бяха отправени специални поздравления и пожелания за бъдещи успехи.

koordinator на 03.10.2018 - 11:52 | 0 Коментари | Отпечатай

Коментари
Няма добавени коментари.

Напиши коментар
Моля влезте, за да коментирате.

Оценка
Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.

105 ГОДИНИ-
100 годишнина!

СУН
СДРУЖЕНИЕ УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО " ОТЕЦ ПАИСИЙ" - ГРАД КЪРДЖАЛИ
IBAN - BG 93 SOMB 9130 104 24 66 801
BIC - SOMBBGSF БАНКА - ОБЩИНСКА БАНКА АД финансов офис Кърджали

Вход
Потребител

Парола

Запомни меЗабравена парола? Забравена парола?

Случайни снимки
Всички снимки: 2150
Виртуална разходка | Резултати от състезания и олимпиади |
Потребители: 7
© 2007-2009, Paisii-kardjali.com. Powered by PHP-Fusion © 2002 - 2009 by Nick Jones. Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3. ИТ новини