СОУ Отец Паисий
Начало
Търсене
Форуми
Галерия
В. разходка
Електронен дневник
Разширено търсене

Меню

Е-вестник

Брояч

УСПЕХ В "КЛЮЧЪТ НА МУЗИКАТА"
УСПЕХ В "КЛЮЧЪТ НА МУЗИКАТА"

Тя е заразяваща и увличаща, разнообразна, необятна и магнетична… И всеки, който я е допуснал в сърцето си, е поканил в живота си вдъхновението… Наука и изкуство, начин на живот и потребност, отмора и дарование… Всичко това е музиката!
Паисиевци и тази година показаха, че тази вселена е неизменна част от живота им и отново се класираха до финалния кръг на състезанието „Ключът на музиката“. Предният им музикален успех вече е факт.
От 22.03 до 24.03.2019 г. в град Пловдив се проведе Националния кръг на състезанието, организирано от МОН и по традиция провеждащо се в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство - Пловдив.
Ето и нашите отличени участници в Националния кръг на музикалната надпревара: Виктория Кавръкова - IV Б клас, Александра Попова - IV В клас, Веселина Стефанова - IV В клас, Радост Колева – V Д клас, Алмира Емин – V Г клас, Димитър Стефанов – VII Б клас, Величка Христова – VII В клас. Класирането на този етап само по себе си е голям успех за тях и за нашето училище.
Ръководител на учениците е г-жа Евгения Пейкова, която получи грамота и награда ключ сол.
Музикалното съревнование „Ключът на музиката“ е ученическо състезание по музика, съдействащо за обобщаване и осмисляне на учебното съдържание по музика в задължителната и общообразователната подготовка и създаващо условия за изява на всички, които участват в конкурентна среда. Решаването на задачите от трите състезателни кръга предполага свободно боравене с основни знания за музиката в рамките на учебните програми по музика. Критериите за оценяваните компетентности на учениците са разработени съгласно държавните образователни изисквания и държавните образователни стандарти за учебното съдържание по музика. Освен тях се оценяват и проявените творчески способности на участниците.
Поздравяваме нашите таланти с успеха и им пожелаваме това най-нематериално богатство, изразяващо душата на един човек и успяващо да достигне безпрепятствено до милиони други, да владее винаги сърцата им и да бъде част от живота им.


koordinator на 27.03.2019 - 19:54 | 0 Коментари | Отпечатай

Коментари
Няма добавени коментари.

Напиши коментар
Моля влезте, за да коментирате.

Оценка
Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.

105 ГОДИНИ-
100 годишнина!

СУН
СДРУЖЕНИЕ УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО " ОТЕЦ ПАИСИЙ" - ГРАД КЪРДЖАЛИ
IBAN - BG 93 SOMB 9130 104 24 66 801
BIC - SOMBBGSF БАНКА - ОБЩИНСКА БАНКА АД финансов офис Кърджали

Вход
Потребител

Парола

Запомни меЗабравена парола? Забравена парола?

Случайни снимки
Всички снимки: 2150
Виртуална разходка | Резултати от състезания и олимпиади |
Потребители: 7
© 2007-2009, Paisii-kardjali.com. Powered by PHP-Fusion © 2002 - 2009 by Nick Jones. Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3. ИТ новини