СОУ Отец Паисий
Начало
Търсене
Форуми
Галерия
В. разходка
Електронен дневник
Разширено търсене

Меню

Е-вестник

Брояч

УСПЕХА НА АЛЕКСАНДЪР
ЗА СИЛАТА НА ЗНАНИЕТО И УСПЕХА НА АЛЕКСАНДЪР…

В периода от 5 до 6 април 2019 г. в град Ямбол се проведе финалният кръг на Националната олимпиада „Знам и мога” за ученици от IV клас през учебната 2018/2019 година с организатори на събитието: Министерство на образованието и науката, Регионално управление на образованието – Ямбол и Община Ямбол.
В съревнование с четвъртокласници от цяла България в интердисциплинарната олимпиада Александър Пламенов Александров от IV Б клас на СУ ,,Отец Паисий‘‘, с класен ръководител Ваня Добрева, бе единствен представител на града ни и демонстрира отлични познания по различни учебни предмети.
Продължителността на финалния кръг бе два учебни часа (80 минути), а училище домакин бе НУ „Св. Св. Кирил и Методий” – гр. Ямбол. Компетентностите на учениците бяха оценявани от Национална комисия, определена със заповед на Министъра на образованието и науката, а съставът ѝ включваше действащи академични преподаватели, изявени педагози и експерти.
Адмирации за Александър, който е пример за упорит труд, задълбочени аналитични умения, трудолюбие и любознателност и г-жа Добрева!
И така, както гласи една калмицка пословица: "Вселената се осветява от слънцето, човек - от знанието", нека се множат и успехите, осъществени с пътешествия в дебрите на Знанието!
Пожелаваме на Александър познанието да събужда и сбъдва мечтите му!


koordinator на 12.04.2019 - 08:39 | 0 Коментари | Отпечатай

Коментари
Няма добавени коментари.

Напиши коментар
Моля влезте, за да коментирате.

Оценка
Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.

105 ГОДИНИ-
100 годишнина!

СУН
СДРУЖЕНИЕ УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО " ОТЕЦ ПАИСИЙ" - ГРАД КЪРДЖАЛИ
IBAN - BG 93 SOMB 9130 104 24 66 801
BIC - SOMBBGSF БАНКА - ОБЩИНСКА БАНКА АД финансов офис Кърджали

Вход
Потребител

Парола

Запомни меЗабравена парола? Забравена парола?

Случайни снимки
Всички снимки: 2150
Виртуална разходка | Резултати от състезания и олимпиади |
Потребители: 7
© 2007-2009, Paisii-kardjali.com. Powered by PHP-Fusion © 2002 - 2009 by Nick Jones. Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3. ИТ новини