СОУ Отец Паисий
Начало
Търсене
Форуми
Галерия
В. разходка
Електронен дневник
Разширено търсене

Меню

Е-вестник

Брояч

ПЕДАГОЗИ ОТ СУ "ОТЕЦ ПАИСИЙ" С НАГРАДИ ЗА 24 МАЙ
ПЕДАГОЗИ ОТ СУ "ОТЕЦ ПАИСИЙ" С НАГРАДИ ЗА 24 МАЙ
В навечерието на 24 май - деня и славянската писменост, на българската просвета и култура - седем учители от област Кърджали бяха наградени с почетни отличия „Неофит Рилски” на МОН. От името на министъра на образованието и науката - Красимир Вълчев - отличията бяха връчени от началника на РУО-Кърджали Гроздан Колев.
Двама от наградените - Тони Кънчев (старши учител по география и икономика) и Евгения Пейкова (старши учител по музика) - са педагогически специалисти от прогимназиален образователен етап на СУ „Отец Паисий“ – Кърджали.
Преди броени дни госпожа Евгения Пейкова бе удостоена и с друг приз - званието „Учител на годината“. Високо бе оценен трудът ѝ по отношение на възпитанието на децата в духовни и национални ценности.
Висок професионализъм, богата дейност като учители и творци, модерни методи на преподаване са само част от широката професионална ангажираност на отличените наши педагози. Възпитаниците им постигат високи резултати и представят не само училището, но и област Кърджали с различни участия в общински, национални олимпиади, конкурси, фестивали и конференции.
Почетното отличие „Неофит Рилски“ е най-високото отличие, присъждано в образователната система на Република България. Учредено през 1996 г., по традиция се връчва в Деня, връщащ ни към изконните български ценности – сакралните български буквени знаци.
Честито, колеги!
Продължавайте своя успешен път!


koordinator на 24.05.2019 - 15:14 | 0 Коментари | Отпечатай

Коментари
Няма добавени коментари.

Напиши коментар
Моля влезте, за да коментирате.

Оценка
Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.

105 ГОДИНИ-
100 годишнина!

СУН
СДРУЖЕНИЕ УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО " ОТЕЦ ПАИСИЙ" - ГРАД КЪРДЖАЛИ
IBAN - BG 93 SOMB 9130 104 24 66 801
BIC - SOMBBGSF БАНКА - ОБЩИНСКА БАНКА АД финансов офис Кърджали

Вход
Потребител

Парола

Запомни меЗабравена парола? Забравена парола?

Случайни снимки
Всички снимки: 2150
Виртуална разходка | Резултати от състезания и олимпиади |
Потребители: 7
© 2007-2009, Paisii-kardjali.com. Powered by PHP-Fusion © 2002 - 2009 by Nick Jones. Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3. ИТ новини