СОУ Отец Паисий
Начало
Търсене
Форуми
Галерия
В. разходка
Електронен дневник
Разширено търсене

Меню

Е-вестник

СЪВЕТЪТ НА ДЕЦАТА

СЪВЕТЪТ НА ДЕЦАТА КЪМ ДАЗД С ДВЕ ИНИЦИАТИВИ

През изминалата седмица по инициатива на единадесетокласничката Теодора Милушева - титуляр за област Кърджали към Държавната агенция за закрила на детето - ученици от СУ “Отец Паисий” и СУ “Йордан Йовков” се включиха в две събития.
Пешеходен поход "Здравословно и безопасно лято" с цел да информира за опасности, съществуващи около младите хора, и предпазването от тях, да провокира осъзнато търсене на здравословния начин на живот и здравословното мислене сред младежите, да ги информира за ползите от спорта и различните дейности сред природата. Около 150 ученици участваха в различни занимания и игри на открито.
Втората осъществена дейност бе свързана със света на професиите. "Карнавал на професиите" стартира с лекция за Слънчевата система и наблюдение на космически обекти и на слънчеви петна през телескоп. Така участниците се запознаха отблизо с професията на астронома и разгледаха Астрономическата обсерватория „Славей Златев“ - град Кърджали. Вълнуващи и забавни се оказаха проведените игри и занимания.
„Да се храним здравословно! Да спортуваме! Да бъдем активни! Да опознаваме света около нас с познания за любимите си професии!“ - призова Теодора Милушева, ученичка от XIБ клас на СУ „Отец Паисий“.
koordinator на 03.06.2019 - 08:16 | 0 Коментари | Отпечатай

Коментари
Няма добавени коментари.

Напиши коментар
Моля влезте, за да коментирате.

Оценка
Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.

105 ГОДИНИ-
100 годишнина!

СУН
СДРУЖЕНИЕ УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО " ОТЕЦ ПАИСИЙ" - ГРАД КЪРДЖАЛИ
IBAN - BG 93 SOMB 9130 104 24 66 801
BIC - SOMBBGSF БАНКА - ОБЩИНСКА БАНКА АД финансов офис Кърджали

Вход
Потребител

Парола

Запомни меЗабравена парола? Забравена парола?

Случайни снимки
Всички снимки: 2150
Виртуална разходка | Резултати от олимпиади и състезания |
Потребители: 7
© 2007-2009, Paisii-kardjali.com. Powered by PHP-Fusion © 2002 - 2009 by Nick Jones. Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3. ИТ новини