СОУ Отец Паисий
Начало
Търсене
Форуми
Галерия
В. разходка
Електронен дневник
Разширено търсене

Меню

Е-вестник

ЛЮБОПИТНО И ИНТЕРЕСНО В ЧАС ПО БИОЛОГИЯ И ХИМИЯ
ЛЮБОПИТНО И ИНТЕРЕСНО В ЧАС ПО БИОЛОГИЯ И ХИМИЯ В УЧИЛИЩЕ „ОТЕЦ ПАИСИЙ“

На 15.11.2019 г. от 14.30 ч. бе открита виртуална STEM лаборатория в СУ „Отец Паисий“, град Кърджали. Символичното прерязване на лентата на новия кабинет бе направено в присъствието на г-н Али Хасан - старши експерт по природни науки, г-жа Даниела Апостолова - старши експерт по история и география и гостуващи преподаватели от Пловдив.
Кабинетът разполага с 13 работни места за ученици и работен кът за учителя. Оборудван е с микроскопи, електронен дисплей, лаптоп и принтер. Това го прави не само една от най-съвременните учебни лаборатории в града, но и дава възможност за профилирано обучение по природни науки и екология, благодарение на осигурените модели, макети, табла, микроскопски препарати и консумативи..
Г-жа Мингова демонстрира пред присъстващите възможностите на новата техника, микроскопски техники и различни биологични модели от образователната платформа Moza Book. Груповата работа дава възможност всеки ученик да придобие практически умения и да наблюдава самостоятелно препаратите, като чрез тях гимназистите натрупват експериментални знания.
Лабораторията е изградена по проект “Обзавеждане и оборудване на кабинет с учебна лаборатория по биология и здравно образование за профилирана подготовка 9-12. клас“ по НП “Осигуряване на съвременна образователна среда“, модул “Подобряване на условията за експериментална работа в часовете по природни науки“, който бе спечелен и реализиран от екип на МО по биология и здравно образование в състав : г-жа Колева, г-жа Мингова и г-жа Балабанова.


koordinator на 20.11.2019 - 21:29 | 0 Коментари | Отпечатай

Коментари
Няма добавени коментари.

Напиши коментар
Моля влезте, за да коментирате.

Оценка
Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.

105 ГОДИНИ-
100 годишнина!

СУН
СДРУЖЕНИЕ УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО " ОТЕЦ ПАИСИЙ" - ГРАД КЪРДЖАЛИ
IBAN - BG 93 SOMB 9130 104 24 66 801
BIC - SOMBBGSF БАНКА - ОБЩИНСКА БАНКА АД финансов офис Кърджали

Вход
Потребител

Парола

Запомни меЗабравена парола? Забравена парола?

Случайни снимки
Всички снимки: 2150
Виртуална разходка | Резултати от състезания и олимпиади |
Потребители: 7
© 2007-2009, Paisii-kardjali.com. Powered by PHP-Fusion © 2002 - 2009 by Nick Jones. Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3. ИТ новини