СОУ Отец Паисий
Начало
Търсене
Форуми
Галерия
В. разходка
Електронен дневник
Разширено търсене

Меню

Е-вестник

ПЪРВО МЯСТО ЗА ИЗРАБОТВАНЕ НА ПОСТЕР
ПЪРВО МЯСТО ЗА ПАИСИЕВЦИ В КОНКУРСА ЗА ИЗРАБОТВАНЕ НА ПОСТЕР НА ТЕМА“ДА БЪДЕМ ИНФОРМИРАНИ“, ОРГАНИЗИРАН ОТ ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ ПО НАРКОТИЧНИ ВЕЩЕСТВА –ГРАД КЪРДЖАЛИ

На 20.12.2019 г от 18.00 ч. в Дома на културата, град Кърджали се проведе награждаването на участниците в конкурса „Да бъдем информирани“, организиран от Общински съвет по наркотични вещества към Община Кърджали. В него се включиха 10 средни училища и професионални гимназии в града.
Наградите бяха връчени от г-жа Веселина Тихомирова-зам.кмет Хуманитарни дейности към Община Кърджали. Проектът на учениците от 10 А клас, с класен ръководител г-жа Атанаска Мишонова, бе класиран на първо място.Училището бе наградено с плакет, грамота и предметни награди.
Даниела Кичкова, Илина Димитрова, Николай Георгиев, Николета Чобанова и Теодора Димитрова с голямо желание събраха материали, снимки, писма и изработиха своя проект, който назоваха “Неразкрита истина“. В него те включиха две писма, едното от млад човек, посегнал към наркотиците, а другото от майка, направила всичко по силите си, за да спаси детето си. Отстрани, до тях, сякаш на филмова лента, се сменят различни кадри. Цветните снимки говорят за пагубното влияние на наркотиците върху младите хора. Най-нестандартното в този постер е един сложен код. Той се сканира с телефон. Този QR код те отвежда към Националната информационна линия за наркотиците, алкохола и хазарта, където всеки желаещ може да потърси информация или помощ.
Учениците от класа на г-жа Мишонова, показаха знания за наркотиците, разглеждани в часовете по химия, умения по информационни технологии и художествен усет при изработка на таблото. На 22.11.2019 г. те го поставиха на видно място в училище. То ще бъде там през цялата учебна година, за да помага на младите хора, които желаят да направят своя информиран избор. Това табло на десетокласниците е изработено с много желание, въображение, креативност и най-вече, за да говори на всички ни чрез своето послание „Замисли се!“.


koordinator на 21.12.2019 - 16:40 | 0 Коментари | Отпечатай

Коментари
Няма добавени коментари.

Напиши коментар
Моля влезте, за да коментирате.

Оценка
Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.

105 ГОДИНИ-
100 годишнина!

СУН
СДРУЖЕНИЕ УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО " ОТЕЦ ПАИСИЙ" - ГРАД КЪРДЖАЛИ
IBAN - BG 93 SOMB 9130 104 24 66 801
BIC - SOMBBGSF БАНКА - ОБЩИНСКА БАНКА АД финансов офис Кърджали

Вход
Потребител

Парола

Запомни меЗабравена парола? Забравена парола?

Случайни снимки
Всички снимки: 2150
Виртуална разходка | Резултати от състезания и олимпиади |
Потребители: 7
© 2007-2009, Paisii-kardjali.com. Powered by PHP-Fusion © 2002 - 2009 by Nick Jones. Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3. ИТ новини