СОУ Отец Паисий
Начало
Търсене
Форуми
Галерия
В. разходка
Електронен дневник
Разширено търсене

Меню

Е-вестник

ВИДЕОУРОЦИ ПО БНТ
„Просвета“ с първи видеоуроци по БНТ

Утре, вторник, 17 март, от 9,15 ч. по БНТ 2 ще бъдат излъчени първите два видеоурока, заснети от Издателска група „Просвета“, които ще подпомогнат дистанционното обучение на учениците.
Уроците са част от образователната програма „С БНТ на училище“, която е съвместна инициатива на МОН, БНТ и „Просвета“. Уроците, включени в програмата, са заснети в студиото на „Просвета Либри“.
Първите уроци ще бъдат по български език и по математика за 7. клас. Урокът по български език се води от г-жа Весела Михайлова – учител и автор на учебници, а урокът по математика е представен от г-жа Ирена Муташка – учител в 42. ОУ „Хаджи Димитър“ – София. Тези уроци бяха заснети в рамките на новата инициатива на „Просвета“ – „Уча онл@йн с учител“, в която само в първите няколко дни се включиха повече от 70 000 участници. Те задаваха въпроси, споделяха и коментираха на интернет страницата на „Просвета“ и на страницата на издателството във фейсбук.
В момента издателската група активно работи върху нови видеоуроци за класовете в начален и прогимназиален етап, които учениците ще могат да гледат освен по БНТ 2 и на фейсбук страницата на издателството. Уроците ще бъдат достъпни по всяко време и на сайта на „Просвета“.
Всеки ученик ще намери своето място в иновативната класна стая на „Просвета“, чиято цел е да даде шанс на българските деца да учат в динамична и интересна среда и да покажат отлични резултати в края на учебната година въпреки сложната ситуация, в която се намираме.


Екипът на Издателска група "Просвета"

koordinator на 17.03.2020 - 14:53 Отпечатай

105 ГОДИНИ-
100 годишнина!

СУН
СДРУЖЕНИЕ УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО " ОТЕЦ ПАИСИЙ" - ГРАД КЪРДЖАЛИ
IBAN - BG 93 SOMB 9130 104 24 66 801
BIC - SOMBBGSF БАНКА - ОБЩИНСКА БАНКА АД финансов офис Кърджали

Вход
Потребител

Парола

Запомни меЗабравена парола? Забравена парола?

Случайни снимки
Всички снимки: 2150
Виртуална разходка | Резултати от олимпиади и състезания |
Потребители: 7
© 2007-2009, Paisii-kardjali.com. Powered by PHP-Fusion © 2002 - 2009 by Nick Jones. Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3. ИТ новини