СОУ Отец Паисий
Начало
Търсене
Форуми
Галерия
В. разходка
Електронен дневник
Разширено търсене

Меню

Е-вестник

Educational Partner
Асоциация на Кеймбридж училищата в България

СОУ "Отец Паисий" в Япония

Ученичката от СОУ "Отец Паисий" Лия Стамболиева бе отличена в еко конкурс на японската компания „Панасоник”

Шестокласничката от СОУ”Отец Паисий” се съревновава с 1712 българчета за приза. Жури в централата на „Панасоник” отличи нашето момиче след като разгледа дневника й с есета и рисунки на екологична тема. Лия бе поканена в двореца Ниджо в Киото в Япония, за да й бъде връчена наградата „Победителят от България”. На церемонията присъстваха общо 50 деца от 50 страни в света. Конкурсът е под патронажа на ЮНЕСКО и на награждаването присъства генералният директор на организацията Ирина Бокова. Събитието бе широко отразено в японските медии.

Прочети повече

webmaster на 15.11.2012 - 16:14 Отпечатай

По стъпките на българската армия

Поход по стъпките на българската армия

В чест на 100 годишнината от Балканската война и от освобождението на нашия роден град Кърджали на 6-ти и 7-ми октомври 2012 година туристически отряд към СОУ"Отец Паисий" взе участие в "Поход по стъпките на българската армия", организиран от Областна администрация Кърджали, РИО, Военен клуб и Инициативен комитет. Участниците в похода почетоха паметниците на героите от войната в село Пчеларово, паметника на ген. Делов- освободителя на Кърджали, в Момчилград и Маказа. В Национална военна ученическа база в село Широко поле нашите ученици се включиха активно във военните състезания, стрелби и игри.
Поклон пред паметта на нашите освободители!


webmaster на 10.10.2012 - 16:47 Отпечатай

Програма за 5 клас на Академия Телерик
График на часовете:
Първа група: Втора група: За пропуснали:
Вторник от 11:30 ч.
Четвъртък от 11:30 ч.
Сряда от 11:30 ч.
Петък от 11:50 ч.
Събота от 11:00 ч.

Групите се събират пред компютърните кабинети на втория етаж. Всеки преценя как му е удобно и посещава една от групите.
webmaster на 22.09.2012 - 09:03 Отпечатай

Академия Телерик открива новата учебна година

На 20.09.2012 от 11:00 Президентът Росен Плевнелиев ще обяви началото на учебната 2012 – 2013 на Националната детска академия по програмиране за деца – Telerik Kids Academy с официално слово. Домакин на събитието ще бъде директорът на Софийската математическа гимназия „Паисий Хилендарски“ Антони Стоянов. Националната детска академия по програмиране е образователна инициатива, която се стреми да събуди интереса на децата към програмирането и да развие техния талант. Ученици от 2-ри до 6-ти клас се обучават безплатно в школите по програмиране и се готвят за състезания и олимпиади по информатика от световно ниво.

Академия Телерик- Кърджали набира деца от 5 клас. Откриването на учебната година в Академия Телерик ще се проведе от 12:00ч. на 21.09.2012г. в СОУ“Отец Паисий“- гр. Кърджали.

Предстои уточняване на графиците на занятията (в зависимост от свободното време на участниците).

За регистрация или за възникнали въпроси ми пишете на e-mail: teacher_kj@abv.bg.

webmaster на 20.09.2012 - 09:53 Отпечатай

ДИПЛОМИРАНЕ НА ВИПУСК -2012 ГОДИНА

СОУ “ОТЕЦ ПАИСИИ“  ГРАД КЪРДЖАЛИ

ДИПЛОМИРАНЕ НА ВИПУСК -2012 ГОДИНА

На тържествена   церемония в  двора на   СОУ „ ОТЕЦ  ПАИСИЙ“   се връчиха дипломите на 128 ученици  от ВИПУСК  2012.

Зрелостниците получиха два документа  – ДИПЛОМ ЗА ЗАВЪРШЕНО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ  и УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ по "КОМПЮТЪРНИ ТЕХНОЛОГИИ"  на ТЕХНИЧЕСКИЯ  УНИВЕРСИТЕТ – ГРАД СОФИЯ.

Удостоверенията бяха връчени лично  от  проф. д-р инж. ГЕОРГИ  МИХОВ  - Зам.- ректор по учебна дейност на ТЕХНИЧЕСКИЯ  УНИВЕРСИТЕТ  - ГРАД  СОФИЯ   в присъствието на Директора на центъра за развитие и квалификация доц. д-р Евгени Соколов  и г-жа Евтимия Кочемидова  - специалист – методист в сектор следдипломно обучение в центъра за развитие и квалификация към ТУ София.

51 отличници получиха грамоти, награди и значки за отличен успех. Родители, преподаватели и зрелостници споделиха мигове на вълнение и радост от успешното приключване на този важен етап от обучението на младите хора – ученическият.  Паисиевци  бяха поздравени с пожелания за успешна реализация и късмет в живота. Много от  тях   ще продължат висшето си образование в сферата на модерните информационни  технологии и  компютърни науки   продължавайки    доказаните    успехи  и  традиции на училището.

За доброто настроение се погрижи известната музикална формация  "Emotion", които изпълниха с много съвременни хитови песни.

На добър път, млади ПАИСИЕВЦИ!

webmaster на 03.07.2012 - 08:19 Отпечатай

108 ГОДИНИ-
108 годишнина!

СУН
СДРУЖЕНИЕ УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО " ОТЕЦ ПАИСИЙ" - ГРАД КЪРДЖАЛИ
IBAN - BG 93 SOMB 9130 104 24 66 801
BIC - SOMBBGSF БАНКА - ОБЩИНСКА БАНКА АД финансов офис Кърджали

Вход
Потребител

Парола

Запомни меЗабравена парола? Забравена парола?

Случайни снимки
Всички снимки: 2150
Виртуална разходка | Резултати от олимпиади и състезания |
Потребители: 7
© 2007-2009, Paisii-kardjali.com. Powered by PHP-Fusion © 2002 - 2009 by Nick Jones. Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3. ИТ новини