СОУ Отец Паисий
Начало
Търсене
Форуми
Галерия
В. разходка
Електронен дневник
Разширено търсене

Меню

Е-вестник

Educational Partner
Асоциация на Кеймбридж училищата в България

ПАИСИВЦИ ПОСЕТИХА ПЕЩЕРАТА УХЛОВИЦА
Запалените туристи от Експедиционен отряд към СОУ „ Отец Паисий“ решиха в събота / 16.11.2013 година/ да посетят пещера Ухловица, край местността Сините вирове,община Смолян в Родопите. Тя е сред Стоте национални туристически обекта. Този поход сред красивата природа е посветен на вековния юбилей на Първото светско училище „ Отец Паисий“ и е част от 100-те му инициативи.

Прочети повече

webmaster на 18.11.2013 - 18:45 Отпечатай

Среща с председателя на БАН
Днес, 15.11.2013 година, е един изключителен ден, защото учениците на СОУ „ Отец Паисий“ се срещнаха с академик Стефан Воденичаров – председател на Българската академия на науките.
Вековният юбилей на училището съвпада със 100–годишнината на първите метеорологични и хидрологични изследвания в град Кърджали. На откриването на обновената сграда на хидро – метеорологична станция град Кърджали присъства скъп гост – академик Стефан Воденичаров, който се срещна с ученици от СОУ „Отец Паисий“.

Прочети повече

webmaster на 15.11.2013 - 19:48 Отпечатай

Ученичка от СОУ „Отец Паисий“ с бронзов медал по карате
Даниела Михова от СОУ „Отец Паисий“
с бронзов медал по карате
Даниела Георгиева Михова от 4 „б“ клас на СОУ „Отец Паисий“, с треньор Пенчо Митков Стоянов, се завърна с бронзов медал от състезанието по карате. На 9.11.2013 г в град Решица, Румъния, се проведе международен турнир по карате.В състезанието участваха Македония, Унгария, Сърбия, България и Румъния. Крехката на вид Даниелка победи своите опоненти и зае почетното ІІІ място. Трофеят и от срещата е бронзов медал и грамота.
Мили дечица, гордеем се с вашите спортни успехи!
Поздравяваме ви и ви пожелаваме много златни медали!
webmaster на 15.11.2013 - 19:37 Отпечатай

9-то място на Европейско състезание
Марияна Бозакова – преподавател в СОУ „Отец Паисий“, се състезава в Будапеща, редом до Олимпийския шампион – Мартинек Янош и представители на „Айрън мен“ и посвети участието си на родното училище
Преподавателката от СОУ „ Отец Паисий“ по физическо възпитание и спорт Марияна Бозакова се класира на 9-то място в генералното класиране в бягането на 6 000 м. на Европейската купа по шосейно бягане за ученици, студенти и преподаватели Tudás Útja „THE WAY OF KNOWLEDGE”, която се проведе на 10.11.2013 г. в гр.Будапеща, Унгария. В надпреварата участваха 655 представители на училища, колежи и университети в две състезателни дистанции – 6 км и 21 км.

Прочети повече

webmaster на 15.11.2013 - 18:29 Отпечатай

Факелно шествие
С факелно шествие почетоха народните будители учениците и учителите от СОУ „Отец Паисий” гр. Кърджали. В късния следобед те преминаха по улиците на града под звуците на възрожденските песни и портретите на будителите. Те се събраха пред паметника на Левски в центъра на града за да се поклонят пред делата на възрожденците.
Призоваваме всички училища догодина да се включат във факелното шествие и то да стане традиционно в Деня на будителите, каза директорът на СОУ „Отец Паисий” Златко Атанасов. Цветя и думи на признателност поднесоха учители и учениците на своите предци.
Снимки: Красимира АТАНАСОВА
webmaster на 14.11.2013 - 14:32 Отпечатай

108 ГОДИНИ-
108 годишнина!

СУН
СДРУЖЕНИЕ УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО " ОТЕЦ ПАИСИЙ" - ГРАД КЪРДЖАЛИ
IBAN - BG 93 SOMB 9130 104 24 66 801
BIC - SOMBBGSF БАНКА - ОБЩИНСКА БАНКА АД финансов офис Кърджали

Вход
Потребител

Парола

Запомни меЗабравена парола? Забравена парола?

Случайни снимки
Всички снимки: 2150
Виртуална разходка | Олимпиади и състезания |
Потребители: 7
© 2007-2009, Paisii-kardjali.com. Powered by PHP-Fusion © 2002 - 2009 by Nick Jones. Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3. ИТ новини