СОУ Отец Паисий
Начало
Търсене
Форуми
Галерия
В. разходка
Електронен дневник
Разширено търсене

Меню

Е-вестник

Educational Partner
Асоциация на Кеймбридж училищата в България

Щедро дарение за СОУ „Отец Паисий“
Експедиционният туристически отряд към СОУ „Отец Паисий“ получи щедро дарение от хипермаркет „Технополис България ЕАД“.
Младите туристи на СОУ „Отец Паисий” са изключително въодушевени и с нетърпение очакват времето, в което ще се насладят на неочаквания подарък.
Благодарим на „ Технополис България ЕАД“!

Прочети повече

alek на 13.11.2013 - 08:19 Отпечатай

Туристическият клуб с нова патриотична инициатива
Останаха броени дни до отбелязването на стогодишния юбилей на СОУ“Отец Паисий“.
Ученици и учители трескаво се готвят за големия празник.
Още през миналата учебна година започнаха инициативите за честването на 100 години от създаването на Първото светско българско училище в град Кърджали. Една от тях е свързана с посещението на 100 исторически и природни забележителности в Източните Родопи.

Прочети повече

lyubolp на 13.11.2013 - 07:58 Отпечатай

Паисиевци възкресиха духа на Апостолите
В Деня на будителите и по повод 100-годишнината на СОУ „Отец Паисий“ бе представено обновеното пано „Апостолите на България“, дело на известния кърджалийски художник Георги Трифонов. Директорът на училището Златко Атанасов връчи на съпругата на художника Йорданка Христова почетния знак на училището. Семейство Павлина и Владимир Чукич , възстановили паното, също получиха плакета, който е копие на паното на Георги Трифонов.

Прочети повече

webmaster на 08.11.2013 - 10:28 Отпечатай

СОУ „ ОТЕЦ ПАИСИЙ” С УЧАСТИЕ В НАДПРЕВАРА
СОУ „ ОТЕЦ ПАИСИЙ” С УЧАСТИЕ В НАДПРЕВАРАТА ПО ШОСЕЙНО БЯГАНЕ

Преподавателката по физическо възпитание и спорт Марияна Бозакова, ще участва в ХІ -то издание на Европейската купа по шосейно бягане за преподаватели, ученици и студенти Education Europe Cup „THE WAY OF KNOWLEDGE” , което ще се проведе в град Будапеща, Унгария на 10.11.2013 г. В двете състезателни дистанции – 6 км и 21 км ще се състезават над 400 състезатели от 17 европейски страни.
За първи път преподавател от град Кърджали ще вземе участие в надпревара от подобен род. Марияна Бозакова, която е многократен републикански шампион и рекордьор по лека атлетика в средните бягания, ще представлява СОУ „Отец Паисий” в състезанието на 6 000 метра. Стартът ще бъде даден от сградата на Техническия университет в Будапеща и ще премине по поречието на р.Дунав в Пеща, като ще се финишира пред уникалната сграда в неоренесансов стил на Унгарската академия на науките. Европейската купа се провежда под егидата на FISU и UEC и е част от множеството сценични, културни и образователни прояви, които ще се проведат в унгарската столица на 09 и 10 ноември за промотиране на образованието като част от цялостното развитие и утвърждаване на младите хора в Европа.
Уважаема госпожо Бозакова, пожелаваме ви здраве и успех на състезанието. Пожелаваме ви медал от тази световна надпревара.
lyubolp на 01.11.2013 - 13:52 Отпечатай

ПОКАНА ЗА ЮБИЛЕЙНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ

www.conferencia100god.free.bg
alek на 30.10.2013 - 08:42 Отпечатай

108 ГОДИНИ-
108 годишнина!

СУН
СДРУЖЕНИЕ УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО " ОТЕЦ ПАИСИЙ" - ГРАД КЪРДЖАЛИ
IBAN - BG 93 SOMB 9130 104 24 66 801
BIC - SOMBBGSF БАНКА - ОБЩИНСКА БАНКА АД финансов офис Кърджали

Вход
Потребител

Парола

Запомни меЗабравена парола? Забравена парола?

Случайни снимки
Всички снимки: 2150
Виртуална разходка | Олимпиади и състезания |
Потребители: 7
© 2007-2009, Paisii-kardjali.com. Powered by PHP-Fusion © 2002 - 2009 by Nick Jones. Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3. ИТ новини