ДОСТОЙНИ ПАИСИЕВЦИ В НАЦИОНАЛЕН КРЪГ „КЛЮЧЪТ НА МУЗИКАТА“
Публикувана от koordinator на 26.04.2021 - 14:25

Традиционно възпитаници на СУ „Отец Паисий“ участват в Националното състезание „Ключът на музиката“, организирано от МОН. Съревнованието дава възможност на учениците да демонстрират знания и умения от учебното съдържание по музика, като същевременно се оценяват и проявени творчески способности.
През месец февруари талантливи паисиевци се представиха блестящо в Областния кръг на музикалното състезание и завоюваха призови места:
Георги Светославов Гечев - VA клас, I място;
Габриела Пламенова Янкова - VIВ клас, III място;
Алмира Ибрахим Емин - VIIA клас, II място;
Мария Георгиева Павлова - XA клас, I място.
Поради епидемичната обстановка Националният кръг на олимпиадата се проведе за първи път по областни региони. Учениците, подготвени от преподавателя по музика Евгения Пейкова, показаха високи резултати и за пореден път представиха достойно училището и града ни в музикалната надпревара. Безапелационно нашите възпитаници успяха да достигнат успешен финал и да дообогатят непрестанно растящата колекция от музикални награди на СУ „Отец Паисий“.
Директорът на училището – г-н Златко Атанасов – връчи на изявилите се таланти грамоти и плакети „Ключ сол“ с пожелание да бъдат здрави и все така мотивирани в музикалния си път.
Поздравяваме отличилите се паисиевци за дарованията, труда и отговорността им! Пожелаваме им с музиката, която носят в себе си, да изразяват красотата на душата си и… да споделят това вълшебство със света!