ПАИСИЕВЦИ С НАГРАДИ ОТ ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ
Публикувана от koordinator на 23.05.2022 - 15:14

ПАИСИЕВЦИ С НАГРАДИ ОТ ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ ЗА ЯРКО
ТВОРЧЕСКО ПРИСЪСТВИЕ И ИЗЯВЕНИ ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПОСТИЖЕНИЯ

В навечерието на 24 май - Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, областният управител Даниел Делчев и заместник-областният управител Юлия Чортленева на тържествена церемония в читалище „Обединение“ наградиха изявени ученици, учители и културни дейци от област Кърджали.
С грамоти бяха отличени ученици, преподаватели и деятели на духа. За постигнати високи резултати и достойно представяне на област Кърджали в престижни международни конкурси и състезания бяха наградени четвъртокласниците от СУ „Отец Паисий“ - Денис Еролов Еминов и Нил-Су Кенан Керимоглу. Номинираните ученици получиха грамоти и награди. Преподавателят им по музика - г-жа Евгения Пейкова – бе удостоена с грамота и награда за висок професионализъм, изявен творчески подход и принос в развитието на просветата в област Кърджали.

Ръководството на СУ „Отец Паисий“ ги поздравява и им пожелава да бъдат все така активни, всеотдайни и успешни творци, да завладяват нови върхове в изкуството и науката.
Честита награда!