ПАИСИЕВЦИ - ОТЛИЧЕНИ В КОНКУРС
Публикувана от koordinator на 07.11.2017 - 10:02
ПАИСИЕВЦИ - ОТЛИЧЕНИ В КОНКУРС, ПОСВЕТЕН НА 105 ГОДИНИ ОТ БАЛКАНСКАТА ВОЙНА И 21 ОКТОМВРИ – ДЕНЯ НА КЪРДЖАЛИ

Паисиевци участваха в конкурса, обявен от Регионалната библиотека „Н. Й. Вапцаров“, посветен на 105 години от Балканската война и 21-ви октомври - Деня на Кърджали. Изданието на регионалното съревнование бе за мултимедийна презентация и под надслов „За подвига и признателността”.
Жури в състав: Златка Янева - председател, завеждащ отдел „Справочно-библиографски и Краезнание”, г-жа Василка Ташкова - историк и г-жа Галина Деликирова - системен администратор, определя победителите, като оценява участващите ученически разработки по критериите: аргументираност, историческа достоверност на темата, елементи на изследователска дейност, оригиналност и творчески подход. Със своята тематична презентация за полковник Серафимов, Кирил Добрев и Георги Дичев от 11 Б клас бяха класирани на второ място и получиха поощрителна награда за добро представяне. Отличените проекти бяха представени на живо и могат да се видят в YouTube канала на библиотеката.
Поздравяваме отличените ученици и техния ръководител г-н Кирил Гогов и им пожелаваме нови вдъхновения, творчески полети и бъдещи светли върхове в овладяването на науката история!