ДЖУЛИЯ В ТОП 5
Публикувана от koordinator на 16.04.2018 - 11:13
УЧЕНИЧКА ОТ СУ "ОТЕЦ ПАИСИЙ" В ТОП 5 НА НАЦИОНАЛНИЯ КРЪГ НА ОЛИМПИАДАТА ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

На 25.03.2018 г. се проведе финалния кръг на Национална олимпиада по английски език. В неделния ден седемдесет и двама ученици премериха своите знания и умения по английски език.
Джулия Гардинър от 8 В клас демонстрира отлични знания и много добра езикова подготовка, които я класираха на пето място сред връстниците ѝ. Любов към езика, трудолюбие, системност, постоянство и задълбочена работа в часовете при г-жа Екатерина Георгиева и извън тях дадоха своите резултати.
Джулия е ученичка на училище "Отец Паисий" от първи клас и е отличавана на не един конкурс. За постиженията и успехите си средношколката е благодарна на своите родители и учители, които я мотивират да полага упорит труд, да усвоява и надгражда знания и умения.
Олимпиадата по английски език през учебната 2017-2018 година е за ученици от VІІІ до ХІІ клас, които изучават английски език като първи или като втори чужд език. Всички те се явяват във възрастовата група, съответстваща на класа, в който учат през настоящата учебна година.
Групата, в която се явява Джулия Гардинър, е Първа група - общообразователна подготовка за VІІІ клас с интензивно изучаване на английски език.
Форматът на самата олимпиада преминава през: Dictation /диктовка/, Reading Comprehension /текстове за четене със задачи за проверка на разбирането/, Use of English /компонент в две части – редакция на различен тип грешки/, Sentence Completion (Grammar), Word Formation, Sentence Transformation, Composition.
С постигнатия резултат от 88 точки, Джулия е призьорът на СУ „Отец Паисий“ в Националната олимпиада по английски език.
Честито, Джули! Гордеем се с теб!