ПЪРВИ В ОБЩИНСКОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ТЕНИС НА МАСА
Публикувана от koordinator на 25.02.2019 - 08:37

ПАИСИЕВЦИ – ПЪРВИ В ОБЩИНСКОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ТЕНИС НА МАСА

За да стане човек дисциплиниран и успял спортист, е за предпочитане още от малък да се ангажира с физическа активност, да се стреми към резултати, да постига и доказва себе си чрез конкурси и състезания, чрез изпитания да полага усилия и да възпитава силата в себе си. Всичко това представлява голям ресурс, който ако успее да се изгради още от детска възраст, ще бъде на разположение пред изпитанията на живота и като възрастни зрели хора.
С тези идеи три отбора при СУ „Отец Паисий“ в двете възрастови групи - момчета и момичета и юноши и девойки – участваха на 16 и 17.02. 2019 г. в провелото се Общинско първенство по тенис на маса.
В отборното класиране паисиевци заеха първите места.
1-во място за момчетата 5-7 клас - отбор в състав: Стефан Кадънков, Мерт Бекир, Стефан Вътев, Борис Борисов и Никола Иванов.
1-во място за момичета 5-7 клас - отбор в състав: Мария Дечевска, Йоана Дечевска, Каталина Димитрова, Василия Маргаритова.
1-во място за юноши 8-10 клас - отбор в състав: Мирослав Въчев, Стойчо Калоянов, Емил Николов и Момчил Димов.
Трите отбора се класираха за участие в Областното първенство, което ще се проведе в Момчилград.
Поздравяваме младите спортисти и техните ръководители – г-жа Марияна Бозакова и г-н Димитър Кичков - с постигнатия резултат и им пожелаваме нови спортни постижения на предстоящия областен състезателен етап.
Успех момичета и момчета!