СОУ Отец Паисий
Начало
Търсене
Форуми
Галерия
В. разходка
Електронен дневник
Разширено търсене

Меню

Е-вестник

Educational Partner
Асоциация на Кеймбридж училищата в България

Мажоретен състав
Мажоретен състав на СОУ "Отец Паисий"


Всеки, който се е докоснал до училището е белязан със знака на първия възрожденец – Хилендарския монах, и затова навсякъде и винаги ще го познаете – любороден, обучен, преуспяващ и щастлив, готов да разпали огън у своите деца и да го има… Мажоретният състав при СОУ „Отец Паисий” е емблемата на едно училище с многогодишна история и традиции. Приповдигнат дух, музика от българския фолклор, възрожденска песен и танц обединени в едно – в танца на мажоретките. Една нетипична форма, възпитаваща родолюбие и отстояване на българщината.

Хъсът им за успех, желанието да участват в концерти по различни поводи ги стимулира да покажат таланта си на сцена. С чувството си за ритъм, с техниката и изяществото, този състав формира естетическа представа за красиво и хармонично.

Мажоретките на СОУ „Отец Паисий” са тези, които представят града ни на регионални, национални и международни изяви и различни събития. Те са лицето и усмивката на Кърджали – съчетание от родопска хубост и възрожденски дух.


Презентация на тема
10 ГОДИНИ МАЖОРЕТЕН СЪСТАВ при СОУ “ОТЕЦ ПАИСИЙ” гр. Кърджали


Проект на тема "Училището - желана територия" свързана с мажоретния състав на училището (включва видео и аудио файлове)


Виртуална разходка | Олимпиади и състезания |
Потребители: 7
© 2007-2009, Paisii-kardjali.com. Powered by PHP-Fusion © 2002 - 2009 by Nick Jones. Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3. ИТ новини