СОУ Отец Паисий
Начало
Търсене
Форуми
Галерия
В. разходка
Електронен дневник
Разширено търсене

Меню

Е-вестник

Educational Partner
Асоциация на Кеймбридж училищата в България

УСПЕШНА УЧЕБНА 2023/2024 ГОДИНА!

ЗА 110 ПЪТ ЗАПЯ УЧИЛИЩНИЯТ ЗВЪНЕЦ НА „ПАИСИЙ“

С цветно и вълнуващо тържество започна 110-та учебна година в  Средно училище „Отец Паисий“ с природоматематическа насоченост,  гр. Кърджали. Най-старото училище в града отвори врати за своите 1357 ученици и 130 души колектив  и отново ги призова  за труд и упорство в усвояването и предаването на знания.
За новите паисиевци този момент бе изключително вълнуващ, за техните родители, класни ръководители и възпитатели също.   Четири  паралелки софтуерни и хардуерни науки с повече от 100 гимназисти и 150 първокласници прекрачиха прага на школото. По стара традиция най-малките паисиевци приеха „Златния ключ на знанието“ - второкласникът Кристиан, предавайки ключа на знанието, им пожела упорито да се учат и да сполучат , а Никола от 1. клас обеща и от името на своите съученици, че ще бъдат горди паисиевци.
Директорът Златко Атанасов  пожела на всички паисиевци  здрава и успешна учебна година:  „Да виждаме щастливи деца, усмихнати родители, да чувстваме, че нашите деца са в сигурни ръце, да сме убедени в любовта на учителите към децата ни. Да бъде мирна година! На добър час! " Приветствено слово отправи и Тунджай Шюкрю, заместник-кмет на Община Кърджали. Поздравителни адреси бяха получени от Ангелина Костова, началник на  РУО – Кърджали, и от кмета на града д-р Хасан Азис.
Вокална група „Звънче“ с ръководител Евгения Пейкова и състав „Шарено герданче“  с  хореограф Алексей Настев се погрижиха за празничното настроение на всички присъстващи.

koordinator на 17.09.2023 - 16:01 | 0 Коментари | Отпечатай

П О К А Н А
koordinator на 14.09.2023 - 14:04 | 0 Коментари | Отпечатай

Празничен концерт

Празничен концерт - Награждаване на участниците по Национална програма - " Заедно в изкуствата и в спорта"

Модул 1 - "Изкуства"
Направление - Музикално изкуство
Категория- " Забавна и естрадна песен"
Две Вокални групи- 1-4 клас и 8-12 клас
Вокална група "Звънче" и солисти"
Вокално-фолклорна формация "Родопски звън"
Награди: Грамоти, Медали , Плакети , Рамка със снимка
Представена бе презентация за успехите и резултатите от различни мероприятия- събития,празници,състезания, конкурси и фестивали!
Участниците от групите се наградиха на Тържествена церемония от Директора на училището г-н Златко Атанасов и ръководителя на групите по Националната програма - " Заедно в изкуствата и в спорта"!
Творчески екип на презентацията: Габриела Янкова- 8а клас и г-жа Евгения Пейкова-музикален ръководител на националната програма!
Поздравления ! Много  здраве и творчески успехи им пожелава ръководството на училище-  "Отец  Паисий"!


koordinator на 15.06.2023 - 21:01 | 0 Коментари | Отпечатай

Класирани творби във Фотоконкурс „Празниците в снимки“

Класирани творби във Фотоконкурс „Празниците в снимки“ - 2023 година

Награждаване: 02.06.2023 г. от 14:30 ч. в СУ „Отец Паисий“, гр. Кърджали - Втора компютърна зала
koordinator на 31.05.2023 - 12:08 | 0 Коментари | Отпечатай

ПРИЗНАНИЕ И НАГРАДИ ЗА ИЗЯВЕНИ УЧЕНИЦИ И УЧИТЕЛИ ОТ СУ „ОТЕЦ ПАИСИЙ“

ПРИЗНАНИЕ И НАГРАДИ ЗА ИЗЯВЕНИ УЧЕНИЦИ И УЧИТЕЛИ ОТ   СУ „ОТЕЦ ПАИСИЙ“

Заслужено признание получиха паисиевците, представили достойно училището през настоящата учебна година в национални и международни форуми, конференции, състезания и конкурси.
В навечерието на Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност - 24 май, зрелостничката Мария Павлова, носител и на стипендията на "Ротари клуб" - град Кърджали за 2023 г., десетокласничката Неше Юсеин, осмокласниците Никола  Мингов и Габриела Янкова, четвъртокласничката Деяна Христова и учителите Атанаска Мишонова, Елена Михайлова и Снежана Василева бяха отличени от областния управител Даниел Делчев с грамоти и предметни награди. Наградите се връчват ежегодно за постигнати високи резултати и достойно представяне на област Кърджали.

Учителите Звезделина Гечева и Атанаска Мишонова станаха носители на почетното отличие "Неофит Рилски", което се присъжда ежегодно от Министерството на образованието и науката за дългогодишна, цялостна професионална трудова дейност в системата на предучилищното и училищното образование.

За висок професионализъм и доказани успехи в сферата на образованието с грамота и плакет бяха отличени на специална церемония, организирана от община Кърджали, учителите Евгения Пейкова, Мария Влахова, Маргарита Стоева и Десислава Бодурова.   Дванадесетокласниците Атанас Янков и Злати Каменов също бяха наградени - Атанас получи от община Кърджали специална стипендия „Кърджали”,  грамота и  плакет  за най- изявен абитуриент за 2023 година, а Злати получи наградата на фондация „Хюсние Кяшиф“. Кметът Хасан Азис връчи грамоти и  награди за достойното  представяне на Община Кърджали на национални и международни конкурси, олимпиади, състезания и фестивали и на паисиевците Даниел Солучков – 3. клас,  Онур Сали – 4. клас, Георги  Гечев – 7. клас, Георги Миленов Димитров от 8. клас,  Рефик Тефик от 11. клас; Алисия  Сарова от 12. клас.

Поздравяваме отличените учители и ученици на „Паисий“, благодарим им за достойното представяне на училището и им пожелаваме да бъдат все така всеотдайни и успешни!        
koordinator на 29.05.2023 - 16:56 | 0 Коментари | Отпечатай

108 ГОДИНИ-
108 годишнина!

СУН
СДРУЖЕНИЕ УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО " ОТЕЦ ПАИСИЙ" - ГРАД КЪРДЖАЛИ
IBAN - BG 93 SOMB 9130 104 24 66 801
BIC - SOMBBGSF БАНКА - ОБЩИНСКА БАНКА АД финансов офис Кърджали

Вход
Потребител

Парола

Запомни меЗабравена парола? Забравена парола?

Случайни снимки
Всички снимки: 2150
Виртуална разходка | Олимпиади и състезания |
Потребители: 7
© 2007-2009, Paisii-kardjali.com. Powered by PHP-Fusion © 2002 - 2009 by Nick Jones. Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3. ИТ новини